Beylikdüzü Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Beylikdüzü Okyanus'ta "Quiz Show" Heyecanı
Beylikdüzü Okyanus'ta "Quiz Show" Heyecanı Beylikdüzü Okyanus'ta "Quiz Show" Heyecanı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde düzenlenen Quiz Show'da 10. sınıf öğrencileri, genel kültür ve İngilizce bilgilerini yarıştırarak eğlenceli bir etkinlik saati geçirdiler.

Beylikdüzü Okyanus Koleji İngilizce Bölümü'nün hazırladığı sorular, yarışmacıları hem düşündürdü, hem de İngilizce pratik yapmalarını sağladı. Öğrenciler, farklı kategorilerden hazırlanmış sorulara doğru cevabı verebilmek için ter döktüler.

Okyanus'ta İngilizce Yaşayarak Öğrenilir

Genel kültür sorularının cevaplandığı yarışmada öğrenciler grup içinde soruların cevaplarını tartışarak ortak cevaba ulaştılar, daha sonra ellerindeki kartları doğru cevap için kullandılar. En çok doğru cevap veren grup yarışmayı kazandı.  İzleyici olan öğrenciler de aynı zamanda genel kültür bilgilerini İngilizce ile bağdaştırarak kullanma şansı bulurken, yarışmacı arkadaşlarını da desteklediler. İngilizce'nin sadece bir ders olmadığı ve günlük hayatta da kullanılabileceğini görerek, yaşayarak keyifli anlar geçirdiler. 

Eğlenceli anların yaşandığı yarışmayı Esra Demirel, Şervan Konuklu, Mehmet Talha Karslı'dan oluşan grup birinci oldu ve öğrenciler, 50 Okyanus Puanı ile ödüllendirildi. 


Haber
:
SİBEL VURAL
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Özlem KOBAT
Tarih
:
18 Mart 2015, Çarşamba 15:49
Okunma
:
1.712 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları