Beylikdüzü Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Beylikdüzü Okyanus Kolejinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları
Beylikdüzü Okyanus Kolejinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Beylikdüzü Okyanus Kolejinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Kolejinde Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Beylikdüzü Okyanus Koleji konferans salonunda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz tam bir bayram havası içinde cumhuriyeti kutladılar. Saygı duruşunun ardından İstiklâl Marşımız söylendi. Okulumuz Türkçe Öğretmeni Gülşah Sevgi’nin, günün anlam ve önemini belirten konuşmasında öğrencilerimiz; cumhuriyetin, demokrasinin, barışın, özgürlüğün, adaletin ve eşitliğin bir millet için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladılar. Öğrencilerimiz cumhuriyet ve demokrasi konulu seçme şiirler okudular. Beylikdüzü Okyanus Koleji okul başkanı İbrahim Şamil Bacacı öğrencileri temsilen konuşma yaptı. Gençliğin de cumhuriyete, özgürlüğe, adalete sahip çıkacaklarının sözünü verdi. Ardından Cumhuriyet’ in İlânı belgeselini izleyerek cumhuriyetin ne olduğunu tam anlamıyla öğrenmiş oldular. Beylikdüzü Okyanus Koleji öğrencilerinden oluşan okul korosu bizlere en güzel parçaları seslendirdiler.

Beylikdüzü Okyanus Koleji Türkçe Zümresi bünyesinde gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet’ in kazandırdıkları ulusal egemenlik, özgürlük, demokrasi eşitlik ve adalet gibi kavramları içeren kompozisyon yarışmasında birinciliğe Yağmur Erdoğan, ikinciliğe Beril Su Topak ve üçüncülüğe Öykü Sıla Özçelik lâyık görüldü. Türkçe zümre başkanı Mehmet Hanifi Çamlı, dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini verdi.

Tüm öğrenci ve öğretmen ve idarecilerimiz eşliğinde Cumhuriyet Bayramı doyasıya yaşandı. Hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.


Haber
:
Alper İşsever
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Alper İŞSEVER
Tarih
:
28 Ekim 2016, Cuma 14:20
Okunma
:
3.046 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları