Beylikdüzü Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde MAPP Tanıtıldı
Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde MAPP Tanıtıldı Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde MAPP Tanıtıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eğitim alanında Türkiye’de ilklere imza atan Okyanus Kolejleri’nde ilk kez lise öğrencilerine bir kariyer değerlendirme analizi olan MAPP anlatıldı.

Beylikdüzü Okyanus Koleji lise öğrencilerine 25 Kasım 2014 Salı günü MAPP uygulamasının önemi ve gerekliliği rehberlik birimi tarafından konferansla anlatıldı. Bütün lise öğrencilerinin katılım sağladığı seminerde MAPP'in mesleki hedeflerinin belirlenmesindeki önemine dikkat çekildi. Uygulamanın Okyanus/İnteraktif bölümünde 10 Aralık 2014’e kadar tek bir sefer uygulanacağı vurgulandı.

MAPP Kariyer Analizi Nedir?

Eğitim alanında Türkiye’de ilklere imza atan Okyanus Kolejleri’nde ilk kez lise öğrencilerine uygulanacak olan MAAP Kariyer Analizi ile öğrencilerin meslek ve iş seçimi, motivasyon ve (ilgi) odağıyla analiz edilecek. Genelde kariyer ve meslek seçimlerinde diğer iki unsur olan bilgi ve beceri kullanılırken, MAPP gençlerin ve kariyerlerine yön vermek isteyenlerin ilgilerini (motivasyonlarını) ve yeteneklerini analiz eder. MAPP Kariyer Değerlendirme Analizi, değerli ve konusunda öncü psikologlar tarafından geliştirilen, 1995 yılından beri teknolojik, sosyolojik ve kültürel değişimlere uygun bir biçimde güncellenen, geçerlilik sonuçları son derece yüksek bir analiz. Güvenilirlik testleri, MAPP’in dünyanın en tutarlı analizlerinden biri olduğunu kanıtlar.


Haber
:
Özcan ULUSOY
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Önder ÇELEN
Tarih
:
02 Aralık 2014, Salı 16:24
Okunma
:
1.657 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları