Beylikdüzü Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde "İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif’i Anma Töreni" Düzenlendi
Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde "İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif’i Anma Töreni" Düzenlendi Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde "İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif’i Anma Töreni" Düzenlendi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde 11 Mart 2016 Cuma günü "İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif’i Anma Töreni" düzenlendi.

Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde 11 Mart 2016 Cuma günü düzenlenen " İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif’i Anma Töreni", bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Program, Edebiyat öğretmenlerinden Alev Coşgun’un günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra 10-A sınıfı öğrencilerinden Sude Gündüz “Bülbül” şiirinin yazılış hikayesini okuması ve İrem Eylül Kenar adlı öğrencimizin, “Bülbül” adlı şiiri keman ve piyano eşliğinde seslendirmesiyle devam etti.

Daha sonra öğrenciler, tarafından hazırlanan “Bir Gazinin Verdiği Ders” adlı piyes çalışması sahnelendi.

Törende öğrencilere “Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı” konulu sinevizyon gösterisi de sunuldu. Belgeselde Mehmet Akif Ersoy’un hayatı, eserleri, İstiklal Marşı’nın yazılış öyküsü ve kabulü ile ilgili bilgiler verildi.

Okyanus Kolejleri’nde  öğrenciler, "İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif’i Anma Töreni"nin verdiği duyguyu içlerinde yaşadılar. Ayrıca   bu duygunun dünyalara değer olduğunu söyleyen öğrenciler, günün anlam ve önemini kavramış oldular.


Haber
:
Esra Kaya
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Esra KAYA
Tarih
:
15 Mart 2016, Salı 22:11
Okunma
:
1.420 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları