Beylikdüzü Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Beylikdüzü Okyanus Koleji Havacılık Kariyer Kulübü Öğrencileri Özyeğin Üniversitesi'nde
Beylikdüzü Okyanus Koleji Havacılık Kariyer Kulübü Öğrencileri Özyeğin Üniversitesi'nde Beylikdüzü Okyanus Koleji Havacılık Kariyer Kulübü Öğrencileri Özyeğin Üniversitesi'nde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji Havacılık Kariyer Kulübü öğrencileri, 25 Şubat 2016 Perşembe günü Özyeğin Üniversitesi'nin Çekmeköy de bulunan kampüsünü ziyaret etti.

Beylikdüzü Okyanus Koleji Havacılık Kariyer Kulübü öğrencileri, 25 Şubat 2016 Perşembe günü rehber öğretmen Yusuf Kenan Yılmaz eşliğinde, Özyeğin Üniversitesi'nin Çekmeköy de bulunan kampüsüne gezi düzenlediler.

Gezi, ilk olarak Üniversite'nin pilot eğitimi bölüm başkanı Semih Soran'ın pilot eğitimi ile ilgili bilgilendirici sunumu ile başladı. 

Semih Soran, daha sonra Üniversite'nin eğitim öğretim yaşamı ve kampüs ortamı hakkında bilgiler verdi ve sunum sırasında öğrencilerin bu bölümle ilgili merak ettikleri soruları da yanıtlayarak sunumu sonlandırdı.

Sunumdan sonra öğrenciler, havacılık simülatörüne giderek gerçeğini aratmayacak şekilde bir uçuş deneyimi yaşadılar.

Öğrenciler, simülatör deneyiminden sonra, tanıtım sorumlusu Buğrahan Ceylan ile kısa bir kampüs turunun ardından geziyi sonlandırdılar.


Haber
:
Esra Kaya
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Esra KAYA
Tarih
:
26 Şubat 2016, Cuma 19:13
Okunma
:
2.026 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları