Beylikdüzü Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | BEYLİKDÜZÜ OKYANUS İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ’NDE
BEYLİKDÜZÜ OKYANUS İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ’NDE BEYLİKDÜZÜ OKYANUS İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ’NDE
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ortaöğretim Öğrencilerinin Projeleri İTÜ’de Sergileniyor.

TÜBİTAK 47. Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Sergisi ve Yarışması, İTÜ’nün ev sahipliğinde yapıldı. Etkinliğe 24 Mart 2016 Perşembe günü Beylikdüzü Okyanus Koleji 9. Sınıf öğrencileri rehber öğretmenleri Ayşe Mine Ertemiz eşliğinde katıldı.

 İTÜ’nün Avrupa Bölgesi Koordinatörlüğü’nü 5.kez üstlendiği yarışmada, Trakya ve İstanbul’un çeşitli liselerinden gelecek öğrenciler, birbirinden ilginç projelerini 3 gün boyunca İTÜ Ayazağa Yerleşkesi – Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde sergileniyor.

 Bilgisayar, Biyoloji, Coğrafya, Değerler Eğitimi, Fizik, Kimya, Matematik, Psikoloji, Sosyoloji, Türk Dili ve Edebiyatı, Teknolojik Tasarım ve Tarih alanlarından 12 ayrı branşta hazırlanan 649 projeden, jüri ön elemesini geçen 100 proje İTÜ’ye davet edildi.

TÜBİTAK-Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığınca, lise öğrenimine devam etmekte olan öğrenciler temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve mevcut bilimsel çalışmalarının gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenleniyor. 


Haber
:
Esra Kaya
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Esra Kaya
Tarih
:
25 Mart 2016, Cuma 14:37
Okunma
:
1.890 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları