Beylikdüzü Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Beylikdüzü Okyanus 9. Sınıflar İngilizce Genel Kültür Yarışmasında
Beylikdüzü Okyanus 9. Sınıflar İngilizce Genel Kültür Yarışmasında Beylikdüzü Okyanus 9. Sınıflar İngilizce Genel Kültür Yarışmasında
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Kolej'nde 26 Mart 2015 Perşembe günü 9. sınıf öğrencileri arasında İngilizce Genel Kültür Yarışması yapıldı.

Beylikdüzü Okyanus Koleji Konferans salonunda düzenlenen True /False  Show'da 9. sınıf öğrencileri genel kültür ve İngilizce bilgilerini bir arada yarıştırarak eğlenceli ve heyecanlı bir etkinlik gerçekleştirdiler.

Beylikdüzü Okyanus Koleji İngilizce Bölümü'nün hazırladığı sorular, yarışmacıları hem düşündürdü, hem de İngilizce pratik yapmalarını sağladı. Öğrenciler verilen bilginin doğru mu yoksa yanlış mı olduğuna karar vermeye çalışırken oldukça çekişmeli bir mücadele verdiler.

Okyanus'ta İngilizce Yaşayarak Öğrenilir

Genel kültür sorularının cevaplandığı yarışmada öğrenciler grup içinde soruların cevaplarını tartışarak ortak cevaba ulaştılar, daha sonra ellerindeki kartları doğru cevap için kullandılar. En fazla doğru cevap sayısına ulaşan grubun  kazandığı yarışmada izleyici olan öğrencilerimiz de  yarışmacı arkadaşlarını desteklediler. 

Öğrenciler İngilizce'nin yalnızca derslerle sınırlı kalmadığın görerek, yaşayarak keyifli anlar geçirdiler. 

Eğlenceli anların yaşandığı yarışmayı Bora Kayaoğlu, Haktan Manav ve Yusuf Güneş'ten  oluşan A grubu kazandı ve grup üyeleri, 50şer Okyanus Puanı ile ödüllendirildi. 


Haber
:
SİBEL VURAL
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Önder ÇELEN
Tarih
:
08 Nisan 2015, Çarşamba 14:19
Okunma
:
1.454 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları