Beylikdüzü Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Beylikdüzü Kampüsü 9. ve 10. Sınıf Öğrencileri Okuyorum Etkinliğinde
Beylikdüzü Kampüsü 9. ve 10. Sınıf Öğrencileri Okuyorum Etkinliğinde Beylikdüzü Kampüsü 9. ve 10. Sınıf Öğrencileri Okuyorum Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji 9. ve 10. Sınıf öğrencileri edebiyat derslerinde okudukları kitapları Aralık ayı itibariyle tamamladılar.

7 Aralık Çarşamba günü,  öğrencilerimiz okudukları kitaplarla ilgili ödevler hazırladı. 9. sınıflarımız Cengiz Han’a Küsen Bulut ve Şahmeran isimli kitapları, 10.sınıflarımız ise Puslu Kıtalar Atlası ve Katre-i Matem adlı romanlarla ilgili görsel içerikli ödevler hazırladı. Öğrenciler okudukları kitapları afişler, sunumlar ve karakalem çalışmaları ile sınıf arkadaşlarına tanıttı.

Edebiyat zümresinin hazırlamış olduğu bu etkinlik ile öğrencilerimiz kitap okuma konusunda istekli olduklarını gösterdiler. Öğrencilerimizin yapmış olduğu bu çalışmalar veli toplantısında velilerimizin beğenisine sunuldu. Öğrenciler ve öğretmenler tarafından beğenilen bu etkinlik dönemde bir defa olmak üzere yapılacak.


Haber
:
Alper İşsever
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Hatice KILIÇ
Tarih
:
22 Şubat 2017, Çarşamba 16:55
Okunma
:
1.119 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları