Beylikdüzü Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Beylikdüzü Havacılık Kariyer Kulübü Öğrencileri Havacılık Fuarında
Beylikdüzü Havacılık Kariyer Kulübü Öğrencileri Havacılık Fuarında Beylikdüzü Havacılık Kariyer Kulübü Öğrencileri Havacılık Fuarında
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji havacılık kariyer kulübü öğrencileri 7 Aralık Çarşamba günü rehber öğretmen Yusuf Kenan YILMAZ eşliğinde İstanbul Ticaret Üniversitesinin düzenlediği havacılık fuarına katıldılar.

Fuar, öğrencilerin hava yolu şirketleri ve pilotluk eğitimi veren okulların stantlarını gezmeleri, merak ettikleri konularda stant görevlilerinden bilgi almaları ile başlamıştır. Daha sonra üniversite rektörünün ve fuarın kurulmasını sağlayan öğrencilerin konuşmaları ile devem etmiştir. İlerleyen zamanlarda Turkish Airlines'ın konferans salonunda pilot olmanın aşamaları konulu yaptığı seminerin ardından öğrenciler merak ettikleri soruları sormuşlardır. Sununun ardından gezi sona ermiştir.
 
Pilot olmak ve hava alanlarında çalışmak isteyen havacılık kariyer kulübü öğrencileri için gayet verimli bir şekilde geçen bu fuar öğrencilerin kariyer gelişimlerine olumlu katkılar sağlamıştır.

Haber
:
Alper İşsever
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Yusuf Kenan YILMAZ
Tarih
:
08 Aralık 2016, Perşembe 10:53
Okunma
:
1.132 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları