Beylikdüzü Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | 12. Sınıflar'dan Muhteşem Veda
12. Sınıflar'dan Muhteşem Veda 12. Sınıflar'dan Muhteşem Veda
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Avcılar, Bahçeşehir, Beylikdüzü ve Güneşli Kampüsleri 12. Sınıf öğrencileri, muhteşem bir mezuniyet töreni ile liseye veda ettiler.

Okyanus Kolejleri, bu yıl da Lise kademesinden yeni mezunlar vermenin gururunu yaşadı.

Okyanus Kolejleri Avcılar, Bahçeşehir, Beylikdüzü ve Güneşli Kampüsleri 12. Sınıf öğrencilerinin mezuniyet töreni, 7 Haziran 2012 Perşembe günü Baltalimanı Portaxe'te yapıldı.

Okyanus Kolejleri yöneticileri, şube müdürleri, müdür yardımcıları ile öğretmenlerin de katıldığı mezuniyet gecesinde öğrenci ve veliler, unutulmaz bir gece yaşadılar.

Saat 19.30'da başlayan gece Boğaz'ın eşsiz manzarasına karşı yenen yemeğin ardından şube birincilerine paleketlerinin verilmesi ile devam etti.

Daha sonra yapılan kep giyme töreninde ise öğrenciler hep birlikte keplerini havaya atarak mezuniyet coşkusuna ortak oldular. Müzik eşliğinde dans edip eğlenen öğrenciler, gecenin sonunda ise ayrılık hüznünü yaşadılar.

Okyanus Koleji, yetiştirdiği öğrencilerine sonuna kadar güveniyor ve büyük başarılara imza atacaklarını biliyor. En az öğrencileri kadar, onlardan ayrılmanın burukluğunu yaşayan Okyanus Ailesi, yetiştirdiği gençleri hayatın kucağına bırakırken, bundan sonraki hayatlarında da mutluluk, sağlık ve başarılar diliyor.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
09 Haziran 2012, Cumartesi 15:57
Okunma
:
8.475 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları