Beylikdüzü Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | 12. Sınıflar'a Kep Töreni ile Veda
12. Sınıflar'a Kep Töreni ile Veda 12. Sınıflar'a Kep Töreni ile Veda
  • Paylaş
Bahçeşehir, Beylikdüzü, Avcılar ve Güneşli Okyanus Koleji 12. Sınıf öğrencileri, okullarında düzenlenen görkemli kep törenleri ile liseye veda ettiler.

Başlangıçlar güzeldir, bitişler zor… Tanışmalar heyecanlı ve umutludur, ayrılıklar hüzünlü...

Okyanus Kolejleri, 12. Sınıf öğrencilerini sevgiyle uğurladı.

Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde 3 Haziran 2013 Pazartesi günü 12. Sınıf öğrencileri için görkemli bir kep töreni düzenlendi.

Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ile Anadolu Lisesi'nden mezun olan öğrenciler, mezuniyetlerini coşkulu bir şekilde kutladılar. Velilerin de büyük ilgi gösterdiği törende bazen duygusal, bazen de neşeli anlar yaşandı.

Törende bir konuşma yapan Okul Müdürü Erdem Üzam, öğrencilerin gelecekte kendi ayakları üzerinde durabilen bireyler olabilmelerinin öneminden söz ederek, başarılar diledi.

Tüm idareci ve öğretmenler de lise hayatının sona ermesinin yeni bir başlangıç olduğunu belirterek, öğrencilerle güzel dileklerle vedalaştılar.

Törenin sonunda tüm öğrenciler, büyük bir heyecan ve gururla keplerini fırlattılar.

Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde de 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı'nda mezun olan 12. Sınıf öğrencileri, 4 Haziran 2013 Salı akşamı yapılan görkemli bir kep töreniyle uğurlandı.

Avcılar Okyanus Koleji 12. Sınıf öğrencileri de 5 Haziran 2013 Çarşamba günü keplerini atarak liseye veda ettiler.

Avcılar Kampüsü'nde gerçekleştirilen törende Lise Müdür Yardımcısı Sevil Kılıç'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, 12.  Sınıf öğrencilerinden Emre Yalın, 4 yıllık serüvenle ilgili duygularını arkadaşları ile paylaştı.

Fen Lisesi birincisi Derya Elvan Doğan ile Anadolu Lisesi birincisi Tuğse Karakaş'ın konuşması sırasında öğrenci ve veliler duygu dolu anlar yaşadılar. Sınıf danışman öğretmenlerinin mezuniyet belgelerini teslim etmeleri ve okul birincilerinin mezuniyet kütüğüne isimlerini yerleştirmelerinin ardından 11. Sınıf öğrencilerine bayrak ve flama teslimi yapıldı.

Öğrencilerin hazırladıkları videoların gösteriminden sonra 12-Fen A Sınıfı öğrencileri Murat Şahin ve Berk Avcıoğlu ile 11-E Sınıfı öğrencisi Kaan Yavuz'un sahne aldığı konserle coşan mezunlar, keplerini atarak okula veda ettiler.

Güneşli Okyanus Koleji 12. Sınıf öğrencileri de 7 Haziran 2013 Cuma günü okul bahçesinde düzenlenen kep töreni ile liseyi bitirdiler.

Veliler ve öğrencilerin buluştuğu kokteylin ardından bir konuşma yapan Okul Müdürü Onur Kaşkaya, konfeti eşliğinde kırımızı halıdan sahneye davet edilen öğrencilere diplomalarını Lise Müdür Yardımcısı Ahu Karadağ ve Danışman Öğretmen Cüneyt Mete ile birlikte takdim etti.

Daha  sonra 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı okul birincisi olan Duhan Cem Karagöz sahneye davet edilerek, plaketi Onur Kaşkaya tarafından verildi.

Kısa bir konuşma yapan Karagöz'ün başarı kütüğüne ismini çakmasının ardından, 12. Sınıflar 11. Sınıflar'a bayrağı teslim ettiler. Neşeyle keplerini havaya atan öğrenciler, mezuniyet sevinci yaşayarak, müzik eşliğinde eğlendiler.

Hayatlarının bir sayfasını acı tatlı anılarla kapatan öğrenciler, diğer sayfasını ise yeni beklentiler ve umutlarla açtılar.

Okyanus Kolejleri, her zaman Okyanus Ailesi'nin bir ferdi olacak olan öğrencilerini sevgiyle uğurlarken, bundan sonraki hayatlarında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyor...


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
10 Haziran 2013, Pazartesi 17:18
Okunma
:
9.343 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları