Beylikdüzü Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | "Van Gogh Alive" Sergisi'nde Görsel Şölen
"Van Gogh Alive" Sergisi'nde Görsel Şölen "Van Gogh Alive" Sergisi'nde Görsel Şölen
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Resim Bölümü öğrencileri ile Avcılar Okyanus Koleji Fen ve Proje Lisesi öğrencileri, "Van Gogh Alive" sergisini ziyaret ederek farklı ve unutulmaz bir deneyim yaşadılar.

Okyanus Koleji öğrencilerinin kültür ve sanat gezileri devam ediyor.

Bahçeşehir Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Resim Bölümü öğrencileri ve öğretmenleri, 6 Nisan 2012 Cuma günü İstanbul Modern'deki "Van Gogh Alive" sergisini ziyaret ederek farklı ve unutulmaz bir deneyim yaşadılar.

Avcılar Fen Lisesi 9. Sınıf öğrencileri ve öğretmenleri ise, 12 Nisan 2012 Perşembe günü İstanbul Modern'deki "Van Gogh Alive" sergisini ziyaret ederek sanatçının önemli eserlerini gördüler.

Işık, renk ve seslerin etkileyici uyumunu kullanarak duyuları uyaran "Van Gogh Alive" sergisi, sıra dışı oluşumuyla bir serginin nasıl yapılması gerektiğine dair oluşan tüm düşüncelere adeta meydan okuyor.

Sergide, ünlü ressam Van Gogh'un "Teras Kafe", "Kırmızı Üzüm Bağı", "Sandalye ve Pipo", "Kulağı Sargılı Otoportre", "Vazoda 12 Ay Çiçeği", "Ren Nehri'nde Yıldızlı Bir Gece", "Buğday Tarlası ve Kargalar", "Doktor Gachet'in Portresi" gibi bir döneme damgasını vuran en önemli eserleri yer alıyor.

Gösteri Ziyafeti Sunuluyor

3 binin üzerinde dijital imaj ile Van Gogh'un en ünlü eserleri, projektörlerden aynı anda akıp zengin surround ses sistemi ile güçlü bir klasik müzik eşliğinde senkronize olarak, ziyaretçinin etrafını saran bir gösteri ziyafeti sunuyor.

Çerçevesi olmayan sergide, ünlü sanatçının 1880-1890 yılları arasındaki çalışmaları ve hayat deneyimlerinden oluşan coşkulu ve canlı detaylara sahip yapıtları; dev ekranlara, duvarlara, kolonlara, zemine, hatta tavana yansıtılıyor.




Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
15 Nisan 2012, Pazar 17:04
Okunma
:
6.774 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları