Beylikdüzü (Anaokulu) Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Okyanus Kolejleri Survivor Okyanus Şenliği
Okyanus Kolejleri Survivor Okyanus Şenliği Okyanus Kolejleri Survivor Okyanus Şenliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri'nde 2014-2015 yılı eğitim öğretim dönemi boyunca ders dışı etkinlik olarak Beden Eğitimi Zümresi tarafından başlatılan ''SURVİVOR OKYANUS'' etkinliği ile öğrenciler bireysel olarak yarıştıkları parkurlarda hem eğlenerek hem de arkadaşlarıyla tatlı rekabet ettiler.

Okyanus Kolejleri Beden Eğitimi Zümresince anaokulu, ilkokul ve ortaokul 6.sınıf öğrencilerinin yarışacağı iki aşamalı olarak planlanan, beceri-koordinasyon ve kondisyon ağırlıklı Survivor Okyanus etkinliklerinin ilk ayağında öğrenciler kendi okullarında, kendi yaş kategorilerinde dereceye girebilmek için ter döktüler.  Her kampüste yapılan yarışlarda dereceye giren öğrenciler, Okyanus Kolejleri tüm kampüslerinin katılacağı Survivor Okyanus final oyunlarına katılmaya ve okullarını temsil etmeye hak kazanmış oldu.

Survivor Okyanus'un final bölümü; Avrupa yakasındaki Okyanus Kolejleri kampüsleri için 3 Haziran 2015 tarihinde Avcılar Okyanus Koleji'nde, Anadolu yakasındaki kampüsler için ise 5 Haziran2015 tarihinde Sancaktepe Okyanus Kolej'nde gerçekleşti. Kampüs bazında, kendi yaş gruplarında 1. olarak Survivor Okyanus finalinde yarışmaya hak kazanan kız ve erkek öğrenciler, yoğun güvenlik tedbirleri alınan parkurlarda yarıştılar. Büyük bir heyecan ve çekişmeye sahne olan final yarışlarında Okyanus Kolejleri'ne yakışır bir mücadele sergileyen öğrencilerin dereceye girme çabaları göz doldurdu.

Survivor Okyanus'un kazananlarına buradan ulaşabilirsiniz.


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
04 Haziran 2015, Perşembe 15:44
Okunma
:
20.160 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Mergin Karakaş / 10 Haziran 2015, Çarşamba 10:26
Avcılar Okyanus Kolejiyle biz ve oğlum 2013 yaz okulu vesilesi ile tanıştık ve o gün bugündür de Okyanus'luyuz. Küçük oğlumda bu sene Okyanus'lu olacak. Büyük oğlum 6 yaş grubuna devam edecek ve küçük oğlum da 3 yaş grubuna başlayacak.

"Okyanus Kolejleri Beden Eğitimi Zümresince anaokulu, ilkokul ve ortaokul 6.sınıf öğrencilerinin yarışacağı iki aşamalı olarak planlanan, beceri-koordinasyon ve kondisyon ağırlıklı Survivor Okyanus etkinliklerinin ilk ayağında öğrenciler kendi okullarında, kendi yaş kategorilerinde dereceye girebilmek için ter döktüler."

Bu durumdan ve etkinlikten haberimiz bile yok!!! Büyük oğlum bu konularda çok aktif ve istekli. Açıkçası becerisi ve yeteneği olduğunuda görüyorum. Ekstra 2 saat jimnastik dersi alıyor ve yüzmeye devam ediyor okulunda. Açıkçası o şekilde mücadele ederken ebeveynler olarak oğlumuzu görmek isterdik.

Okyanuslu olmanın farkını yaşamak isteriz. Koleje gönderme eğilimimiz iyi bir eğitim alması yanında sosyal yaşantısını zenginleştirmek. Bizim düşüncemiz derslerde varsın olsun vasat bir öğrenci olsun ama özgüveni olan, sosyal becerisi yüksek, kendini ifade edebilen, yabancı dil konuşabilen bir birey olsun.

Bu farkı yaratamadıktan sonra koleje gitse neye yarar?

Saygılar.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları