Beykent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Ortaokul Kademesi İngilizce Zümresi "English Street" Etkinliği
Ortaokul Kademesi İngilizce Zümresi "English Street" Etkinliği Ortaokul Kademesi İngilizce Zümresi "English Street" Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beykent Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi'nde İngilizce zümresinin hazırlıklarını yaptığı 5. sınıflara yönelik "English Street" etkinliği gerçekleştirildi.

Beykent Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi'nde İngilizce zümresinin hazırlıklarını yaptığı 5. sınıflara yönelik "English Street" etkinliği gerçekleştirildi.

Dönemde bir kez, yılda iki kez olmak üzere düzenlenen etkinliğin konusu "Reading" ve "What is it important for our lives and occupations?" idi. Öğrencileri okumaya ve İngilizce olarak kendilerini ifade etmeye teşvik etmeyi amaçlayan "English Street" etkinliği boyunca, öğrencilerin evlerinde hazırladıkları "okumak onlara ne ifade ediyor ve hissettiriyor?" konu başlıklı videoları izlendi. Her bir öğrencinin hazırladığı videolar izlenirken ortaya renkli görüntüler çıktı ve öğrenciler oldukça keyifli anlar geçirdi. Videoların izlenmesinin ardından her öğrenci tek tek kostümleri ile sahneye çıkarak okumanın, ileride sahip olmak istedikleri meslek için önemini İngilizce olarak kendi cümleleri ile tanımladı. Sunuculuğunu 5A sınıfından Beril Menekşe'nin yaptığı bu sohbet boyunca İngilizce öğretmenleri Ayşen Menekşe Civaş ve Hazal Altın tarafından gözlemlenen öğrenciler etkinlik sonunda the good, better ve the best olarak belirlendi. Melih Çayırlı ve Elif Çağla Esin the good ones, Yağmur Dilan Taş ve Mete Yakar the better ones, Sevde Çavdar ve Yiğit Yıldırım ise the best ones sertifikasını almak üzere sahneye davet edildiler ve öğretmenleri ile birlikte fotoğraflandırıldılar. Sunuculukta gösterdiği çaba için de Beril Menekşe adlı öğrenci öğretmeni tarafından yeşil kart ile ödüllendirildi.

Dili yaşayarak ve keyif alarak öğrenme düşüncesini benimseyen bir kurum olarak öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.


Haber
:
Emrah Karatepe
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Cansu Bolcan
Tarih
:
21 Kasım 2017, Salı 14:18
Okunma
:
1.639 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları