Beykent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Okyanus Koleji Öğrencilerine “Teknoloji Nasıl Kullanılmalı” Sunumu
Okyanus Koleji Öğrencilerine “Teknoloji Nasıl Kullanılmalı” Sunumu Okyanus Koleji Öğrencilerine “Teknoloji Nasıl Kullanılmalı” Sunumu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beykent Okyanus Ortaokul öğrencilerine yönelik 25 Aralık 2015 Cuma günü danışman öğretmenler tarafından “Teknoloji Nasıl Kullanılmalı” etkinliği yapıldı.

Beykent Okyanus Ortaokulu'nda bu hafta, rehberlik saatinde danışman öğretmenler öğrencilere Teknoloji nedir? Teknolojiliyi nerelerde kullanırız? ile ilgili sunum yaparak bilgiler verdiler.

Hayatında İnternet Olsun Ama Hayatın İnternet Olmasın

Öğretmenlerimiz teknolojinin olumlu- olumsuz etkilerini, hangi teknoloji ürünlerini daha çok kullandığımızı anlattılar. Daha sonra bir okul öğrencisinin bilgisayar kullanımını anlatan videosu izlendi. Öğrenciler izledikleri videodan öğrencinin bilgisayar ile çok fazla zaman geçirmesi sonucu neler yaşadığını, tüm zamanını internete ayırmak yerine sosyal aktiveler yapmasını, kitap okumasını, arkadaşları ile vakit geçirmesini, ödevlerine yeterli zaman ayırması gerektiğini anladılar.

Etkinlik sonunda öğrenciler de interneti nasıl kullanmaları, teknolojik aletlere ne kadar zaman ayırmaları gerektiğini, öğretmenlerine soru-cevap şeklinde sorarak öğrenmiş oldular.

 


Haber
:
Emrah Karatepe
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
ÖZLEM KURHAN
Tarih
:
30 Aralık 2015, Çarşamba 20:56
Okunma
:
1.264 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları