Beykent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beykent Okyanusta 'Teknoloji ve Sosyal Medya Kullanımı' Semineri
Beykent Okyanusta 'Teknoloji ve Sosyal Medya Kullanımı' Semineri Beykent Okyanusta 'Teknoloji ve Sosyal Medya Kullanımı' Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beykent Okyanus Kolejinde 23 Aralık Cuma günü rehberlik saatinde konferans salonunda ortaokul öğrencilerine Rehberlik Öğretmeni Ali İLKBAHAR tarafından “Teknoloji ve Sosyal Medya Kullanımı” ile ilgili seminer yapıldı.

23 Aralık Cuma günü rehberlik saatinde ortaokul öğrencileri Teknoloji ve Sosyal medyanın ne olduğunu, günümüzde en çok kullanılan sosyal medya araçlarını öğrendiler. İnsanların internet üzerinden birbirleri ile iletişime geçtiği sosyal medyanın kullanımında hangi yanlışların yapıldığını Rehberlik öğretmeni Ali İLKBAHAR anlattı. Sosyal medyayı kullanırken kişisel profilimizin herkese açık olmaması , tanımadığımız kişilerden gelen mesajlara cevap vermememiz ve tanımadığımız kişilerle önemli bilgilerimizi paylaşmamamız gerektiği anlatıldı. Rehberlik öğretmeni herhangi bir kişiye veya kuruma hakaret, küfür edilmemesi, kötü, aşağılayıcı sözler kullanılmaması ve bunların bilişim suçlarına girdiğinden hiç beklemediğiniz cezalar ile karşılaşabileceğimizin bilgisini verdi.

Seminer sonunda öğrenciler sosyal medya kullanımı ile ilgili önemli bilgiler içeren bir video izlediler ve merak ettiği soruları sorarak öğrenmiş oldular.  


Haber
:
Emrah Karatepe
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Özlem Kurhan
Tarih
:
26 Aralık 2016, Pazartesi 10:14
Okunma
:
1.007 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları