Beykent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beykent Okyanus'ta "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü"
Beykent Okyanus'ta "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" Beykent Okyanus'ta "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü"
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beykent Okyanus Koleji'nde 18 Mart 2015 Çarşamba günü gerçekleşen törende, Çanakkale Ruhu yaşatıldı.

Beykent  Okyanus Koleji edebiyat öğretmeni Hakan Özay ve tarih öğretmeni Duygu Gürol'un işbirliği ile hazırlanan tören şehitlerimize bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Beykent Okyanus Koleji Lise Müdürü Kazım Yakut'un 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için yaptığı konuşmada, Çanakkale'de zor şartlar altında kazanılan zaferin altını çizerek, o zaman yaşanan zorlukları ve mücadeleyi bugün kelimelerle ifade edilemeyeceğini belirtti.

Çanakkale Destanı  Şiir, Oratoryo, Hikaye ve Bestelenmiş Marşlar..

Beykent  Okyanus Koleji 10-A Sınıfı öğrencisi Büşra Nur Aşık ve 9-B Sınıfı öğrencisi Said Faruk Karagöz'ün sunuculuğunu yaptığı törende ilk olarak 10-A Sınıfından Yağız Çebi Çanakkale Şehitlerine şiirini okudu. Şiirin ardından 9. sınıf öğrencileri oratoryo gösterilerini yaptılar.

Müzik öğretmeni Ahmet Gürsel Tırışkan'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam eden törende; ortaokul öğrencileri "Çanakkale Bugün Toz ile Duman" ve "Dur Yolcu" adlı bestelenmiş marşları söylediler. Son olarak 9-A öğrencisi Berra Velibeyoğlu'nun "15 Yaşında Cepheye Alınmış Çocukların Hikayesini" anlatmasıyla tören son buldu.


Haber
:
KAZIM YAKUT
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Özlem KURHAN
Tarih
:
23 Mart 2015, Pazartesi 12:03
Okunma
:
3.023 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları