Beykent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beykent Okyanus Kolejinde “Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Semineri”
Beykent Okyanus Kolejinde “Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Semineri” Beykent Okyanus Kolejinde “Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Semineri”
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beykent Okyanus Kolejinde 7 Aralık Çarşamba günü saat 12:30’da 5. ve 8. Sınıf öğrencilerine Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün semineri yapıldı.

Okyanus Kolejlerinde Ortaokul Rehberlik birimi tarafından organize edilen Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün seminerleri Beykent Okyanus Kolejinde başladı. Projeye destek olan velilerimizden Pilot Hayrettin Adal, Elektronik Mühendisi Mevlüt Gürbüz mesleklerini 5.Sınıf ve 8.sınıf öğrencilerine konferans salonunda anlattılar.

Pilot Hayrettin Bey Pilotluk mesleğini neden seçtiğini, mesleğine önce Hava Harp Okulunda başlayıp daha sonra sivil havacılığa geçtiğini, pilotluk mesleğinin güzel yanlarını anlattı. Uçaklar hakkında bilgi verdikten sonra Türk Yıldızlarının 10 Kasımda Anıtkabir’e özel yaptıkları uçuş videosunu izletti ve çok duygusal anlar yaşandı.

Elektronik mühendisi Mevlüt bey mesleğinin özelliklerini anlattı. Günümüzde yapılan ve kullanılan elektronik cihazlar hakkında bilgiler verdi. Telefon ve internet kullanımında elektroniğin çok önemli olduğunu belirtti. Bir gün öğrencileri fabrikada yapılan elektronik cihazları göstermek için iş yerine davet etti.

Keyifli bir seminer sonunda öğrenciler merak ettiği soruları meslek erbaplarına sordular ve cevaplarını aldılar. Projeye katılan velilerimize çok teşekkür ediyoruz.


Haber
:
Emrah Karatepe
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Cansu BOLCAN
Tarih
:
07 Aralık 2016, Çarşamba 16:15
Okunma
:
1.845 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları