Beykent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beykent Okyanus Kolejinde 8.Sınıf Teog Veli Toplantısı Yapıldı
Beykent Okyanus Kolejinde 8.Sınıf Teog Veli Toplantısı Yapıldı Beykent Okyanus Kolejinde 8.Sınıf Teog Veli Toplantısı Yapıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
14 Ekim Cuma günü Beykent Okyanus Koleji 8/A Sınıfında saat 18:00’de 8.Sınıf velilerine Teog toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı başlamadan önce geçen yıl Okyanus Kolejlerinde  Teog sınavında  tam puan yapan öğrencilerin hazırladığı  röportaj videosu velilere izletildi. Toplantıya Ortaokul Müdürü Emrah Karatepe’nin açılış konuşması ile başlandı. Ortaokul Müdürü velilere  8.Sınıflar için önemli bir yıl olduğunu, sabırlı ve gayretli bir çalışma ile öğrencilerimizin başarıya ulaşacağını belirtti. Emrah Karatepe toplantının akışı hakkında bilgi verdikten sonra sözü rehberlik ve branş öğretmenlerine verdi.

TEOG ÇALIŞMALARIMIZ

Ortaokul Rehberlik Öğretmeni Ali İLKBAHAR Teog Sınavı hakkında temel bilgiler verdi. Sınav tarihleri, sorumlu oldukları dersler, puan hesaplama, sınavlarda dikkat edilmesi gereken bilgileri aktardı. Okulda rehberlik biriminin yaptığı  8.Sınıf teog çalışmalarını (veli-öğrenci görüşmeleri, ders çalışma programları, sınav kaygısı ve motivasyon çalışmaları, doğru çoğaltım tablosu) anlattı.

Rehberlik öğretmenin ardından sırayla derslere giren branş öğretmenlerimiz Türkçe Öğretmeni Sinem Fatma İde, Matematik Öğretmenimiz Yunus Üstün, Fen Bilgisi öğretmenimiz Mehtap Yargı, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Özcan DOĞAN, İnkılap Tarihi & Atatürkçülük ve 8.Sınıf Danışman öğretmenimiz Zeynep Fulden Seri, İngilizce öğretmenimiz Özlem Parlar 8.Sınıf Teog derslerinin işleyişleri hakkında velilere bilgiler verdi. Öğretmenlerimizin gerçekleştirdiği sunumda, öğrencilerin derslere çalışırken nelere dikkat etmeleri gerektiği, sınavlarda soruların hangi konularda ağırlıklı geldiğini anlattılar. Okulumuzda yapılacak olan okulistik sınavıyla öğrencilerimizin Türkiye geneli sıralamalarını görebilecekleri belirtildi.  Yapılan Nös ve Teog denemelerinin analizleri ve takibi, öğrencilere verilen hafta sonu pekiştirme ve yazılıya hazırlık föyleri, sıfırlama etütleri, doğru çoğaltım tablosu çalışmaları anlatıldı.

Toplantı sonunda velilerimiz merak ettiği soruları öğretmenlere sordular. Toplantıya katılan öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz. 


Haber
:
Emrah Karatepe
Editör
:
Fırat TOMBUL
Fotoğraf
:
Nurseren UÇAR
Tarih
:
15 Ekim 2016, Cumartesi 14:39
Okunma
:
1.899 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları