Beykent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beykent Okyanus Koleji Yeşilay Seminerinde
Beykent Okyanus Koleji Yeşilay Seminerinde Beykent Okyanus Koleji Yeşilay Seminerinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beykent Okyanus Koleji 7, 8, ve 9. Sınıf öğrencileri 03 Mart 2015 Salı günü, Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu ‘Bağımlılıkla Mücadele’ seminerine katıldı.

Ülkemizde 1-7 Mart haftasında kutlanan Yeşilay Haftası’nda Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde Psikolog Özlem Kandemir tarafından tütün, alkol ve madde bağımlılığı ile ilgili seminer verildi.  Seminere katılan öğrenciler, seminerde Yeşilay Derneği’nin bağımlılıkla mücadele konusunda yapmış olduğu projelerin videosunu izlediler.

 Bir Kere Bin Çok Kerenin İlkidir

Seminerde, Psikolog Özlem Kandemir, sigara, alkol ve madde bağımlılığının daha çok küçük yaşlarda, en yakın arkadaş tarafından, bir kereden bir şey olmaz diyerek başlandığını söyledi.  Öğrencilere kullanım konusunda teklif eden arkadaşlarına hayır diyebilmesini ve bu tür ortamlardan uzak durulması gerektiğini anlattı. Bağımlı olan kişilerde maddi ve manevi kayıplarının yaşandığını, sosyal, ailesel ve sağlık problemlerinin ortaya çıktığını belirtti. Sigara, alkol ve uyuşturucunun vücutta ciğerlerde ve beyninde büyük hasarlara yol açtığı, insan ömrünün azalttığını söyledi. Seminerde öğrencilere, madde bağımlısı olan bir kişinin her yıl çekilmiş örnek resimleri gösterildi.


Haber
:
KAZIM YAKUT
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Caner Memoğlu
Tarih
:
09 Mart 2015, Pazartesi 12:53
Okunma
:
2.261 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları