Beykent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beykent Okyanus Koleji “Türk Beyin Takımı İle Akıl Oyunları Sunumu” Etkinliği Düzenledi
Beykent Okyanus Koleji “Türk Beyin Takımı İle Akıl Oyunları Sunumu” Etkinliği Düzenledi Beykent Okyanus Koleji “Türk Beyin Takımı İle Akıl Oyunları Sunumu” Etkinliği Düzenledi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Öğrenciler Etkinlikte Zeka Sorularını Çözmeye Çalıştılar

Beykent Okyanus Koleji 2016-2017 eğitim öğretim yılında 13 Ekim Perşembe günü, “Türk Beyin Takımı İle Akıl Oyunları Sunumu'' nda öğrencilerin seviyeleri dikkate alınarak zeka soruları çözüldü.

Türk Beyin Takımının Okyanus Kolejleri bünyesinde Beykent şubesinde düzenlemiş olduğu zeka oyunları semineri öğrencilerin ve öğretmenlerin katılımıyla konferans salonunda gerçekleşti.

Akıl Oyunları, matematiksel düşünme, bilgiyi analiz etme, bilgiyi kullanma, özgürce fikirler üretip değerlendirme yapabilmektir. Öğrencilerimizin bunu öğrenmesi hayatta her alanda başarılı olmalarına yardımcı olur. Okyanus Kolejleri olarak amacımız öğrencilerimize sadece matematiği değil matematiksel düşünmeyi öğretmektir. Bu amaçla öğrencilerimiz, Türk Beyin Takımı’nın Akıl Oyunları sunumunu farklı bir gözle tecrübe ettiler.

”Türk Beyin Takımı (TBT), 1992 yılından bu yana her yıl düzenlenmekte olan Dünya Zeka Oyunları Şampiyonası’nda ülkemizi başarıyla temsil eden bir ekiptir. Dünya Zeka Oyunları Federasyonu ile Rubic Küp Birliği’nin Türkiye Temsilcisi olan TBT, ülkemizde zeka oyunları kültürünü geliştirmiştir. Okyanus Kolejleri öğrencileri, zihin açan eğlenceli ve zeka geliştiren akıl oyunları sorularını yoğun bir katılım sağlayarak büyük bir istekle  çözmüşlerdir.

 Etkinliğe katılan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.


Haber
:
Emrah Karatepe
Editör
:
Fırat TOMBUL
Fotoğraf
:
Nurseren Uçar
Tarih
:
13 Ekim 2016, Perşembe 16:40
Okunma
:
1.184 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları