Beykent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beykent Okyanus Koleji Ortaokulda Öğretmenler Günü Kutlaması
Beykent Okyanus Koleji Ortaokulda Öğretmenler Günü Kutlaması Beykent Okyanus Koleji Ortaokulda Öğretmenler Günü Kutlaması
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beykent Okyanus Koleji Ortaokul kademesinde 25 Kasım Cuma günü konferans salonunda Öğretmenler Günü kutlaması yapıldı.

Beykent Okyanus Koleji Ortaokul kademesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde TEOG sınavının olması nedeniyle 25 Kasım Cuma günü konferans salonunda öğretmenlere rehberlik saatinde süpriz bir kutlama yapıldı. Konferans salonuna tüm öğrenci ve öğretmenler seminer yapılması bahanesi ile davet edildi. Rehberllik öğretmeni Ali İlkbahar'ın konuşmasının ardından Ortaokul Müdürü Emrah Karatepe'yi davet etti ve öğretmenlerimizin gününü kutladı. Sahneye tek tek öğretmenlerimizi davet etti. Öğretmenlere hediyelerini öğrenciler verdi. Hediyesini alan öğretmenler öğrencilere Öğretmenler Günü için kısa konuşmalar yaptı. 

Öğretmenlerimizin konuşmalarının ardından tek ve topluca fotoğraf çekimi yapıldı. Öğrenciler de sahneye çıkarak öğretmenleri ile birlikte müzik eşilğinde  güzel dakikalar geçirdi. Öğretmenler Günü kutlamasını organize eden Ortaokul Müdürü Emrah Karatepe' ye  teşekkür ederiz.


Haber
:
Emrah Karatepe
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Nurseren UÇAR
Tarih
:
28 Kasım 2016, Pazartesi 10:29
Okunma
:
2.081 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları