Beykent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beykent Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi İngilizce "Funday" Etkinliği
Beykent Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi İngilizce "Funday" Etkinliği Beykent Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi İngilizce "Funday" Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
7 Mayıs Pazartesi günü, Beykent Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde 5. Sınıf öğrencileri tarafından sergilenen Funday gösterinde, öğrenciler olağanüstü performanslarıyla adeta herkesi büyülediler. 

7 Mayıs Pazartesi günü, Beykent Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde 5. Sınıf öğrencileri tarafından sergilenen Funday gösterinde, öğrenciler olağanüstü performanslarıyla adeta herkesi büyülediler. 

İngilizce zümresi öğretmenlerinden Ayşen Civaş ve Hazal Altın tarafından yazılan ve hazırlanan İngilizce tiyatro gösterisi; çekirdek bir ailenin gittikleri yurtdışı seyahatinde içerisinde pasaport, para ve değerli eşyaların bulunduğu sırt çantalarını kaybetmelerinin ardından kayıp eşya bürosuna başvurmalarıyla başlar, çantalarını bulmak adına hafızalarda geriye dönüşler yaşayıp, seyahatlerinin her bir anına geri dönerek, anılarını seyirciler önünde bir kez daha sergilemeleriyle devam eder. "Flasback" adlı heyecan dolu bu macera; öğrencilerin sergiledikleri toplamda 6 sahneden oluşmakla birlikte, tüm bir eğitim öğretim yılı boyunca danışman öğretmenleri tarafından toparlanan, öğrencilerin çeşitli video ve fotoğraflarının oluşturduğu slayt gösterilerini de içermektedir. Sahne aralarında, tüm bir yılın özetini gözler önüne seren bu slaytlar ailelere zaman zaman duygusal anlar yaşattı. Olağanüstü çabaları ve kendilerine hayran bırakan performansları ile öğrenciler tüm yıl boyunca öğrendikleri İngilizce becerilerini ailelerine ve öğretmenlerine fakat en başta da kendilerine kanıtlamış oldular. Yoğun bir İngilizce programının ardından Funday gösterileri ile hem koskoca bir yılın yorgunluğunu üzerlerinden atıp keyifli vakitler geçirdiler, hem de başarılarını kanıtlamış oldular.

Bu gösteride emeği geçen İngilizce öğretmenlerinden Hazal Altın, Ayşen Civaş, Yektanur Tokgöz, Eda Ergin ayriyeten gösteri sırasında arkadaşlarına sahne arkasında yardımcı olan 7. Sınıf öğrencilerine ve elbette bu gösteriyi coşku ve heyecanları ile taçlandıran, onları yalnız bırakmayan ailelerine teşekkür ediyoruz.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.


Haber
:
Emrah Karatepe
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Nurseren Uçar
Tarih
:
09 Mayıs 2018, Çarşamba 11:09
Okunma
:
1.065 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları