Beykent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beykent Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi "Hayvan Barınağı Gezisi"
Beykent Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi "Hayvan Barınağı Gezisi" Beykent Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi "Hayvan Barınağı Gezisi"
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beykent Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi olarak 29.03.2018 Perşembe günü 8. sınıf öğrencileriyle birlikte Hayvan Barınağı gezisi yapıldı.

Din Kültürü dersindeki  “Hz. Muhammed (s.a.v.) Doğayı ve Hayvanları Severdi.” Konusunun kazanımını pekiştirmek adına Din Kültürü Öğretmenimiz Tuğçe Özkısa ve Rehberlik Öğretmeni Fatma İlhan’ın organize ettiği gezimizin amacı öğrencilerimize hayvan sevgisi kazandırmak, sokak hayvanlarının yaşadıkları sorunları öğrenmelerini sağlamak olmuştur.

Gezimizde bizlere eşlik eden barınak sorumlusu Gediz Hanım öğrencilerimize hem hayvanları tanıttı, hem de orada buluma süreçlerini ve neler yaptıklarından bahsetti. Sokakta yaralı veya yardıma muhtaç olan bir hayvan gördüklerinde ne yapmaları, kimi aramaları gerektiğine dair bilgiler verdi.

Öğrencilerimizin yanlarında getirdikleri mama ve ihtiyaç malzemelerini teslim ettikten sonra tekrar görüşmek dileğiyle okula geri dönüldü.


Haber
:
Emrah Karatepe
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Fatma İlhan, Tuğçe Özkısa
Tarih
:
30 Mart 2018, Cuma 11:25
Okunma
:
1.152 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları