Beykent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beykent Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 7.sınıflar arasında İngilizce Münazara yarışması düzenlendi
Beykent Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 7.sınıflar arasında İngilizce Münazara yarışması düzenlendi Beykent Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 7.sınıflar arasında İngilizce Münazara yarışması düzenlendi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
20 Mart Salı günü Beykent Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 7.sınıflar arasında İngilizce Münazara yarışması düzenlendi

Konu başlığı "Sosyal Medyanın Gençler Üzerinde Etkisi " olan münazarada 7-A - 7-B -7C şubelerinden belirlenen öğrenciler kendi konularını İngilizce cümle yapılarını kullanarak savundu ve karşı tarafın fikirlerini kanıt ve örneklerle çürütmeye çalıştılar. İngilizce zümresi tarafından düzenlenen bu yarışma; öğrencilerin İngilizce dil ve becerilerini geliştirmelerine yardımcı olurken aynı zamanda öğrencilerin topluluk önünde fikirlerini savunmaları sayesinde de öz güvenlerine katkı sağlamıştır. Münazaranın bitiminde İngilizce zümresinin oluşturduğu jüri oylamaları kontrol edilerek en yüksek puanı alan grup belirlenmiş ve kazanan grup; Berfin Şen,Hasan Eren Der,Tahsin Çavdar,Efe Furkan Çakır isimli öğrencilerin bulunduğu  A grubu öğrencileri  seçilmiştir.

Dereceye girip sertifika alan öğrencilerimiz ise ‘’The best’’ Yusuf Bilen, ‘’Better’’ Efe Furkan Çakır,’’Good’’ Hasan Eren Der’dir.

Takım ruhunu yansıttıkları için yeşil kart alan öğrencilerimiz; İdil Aşçılar,Emirhan Şirin,Tahsin Çavdar,Berfin Şen,Burak Karaca’dır.

 Yarışmamızın sunucuları ‘’Presenter’’ Gülmina için ,Bilal Abdulhakim’e ve  ’Time keeper’’ ; Hasan Mirza Reçber ve Yunus Emre Aydın’a yeşil kartları İngilizce zümresi tarafından takdim edilmiştir.

Yarışmadaki emeklerinden dolayı tüm öğrencilerimizi ve başta İngilizce zümresi olmak üzere tüm öğretmenlerimizi tebrik ederiz.


Haber
:
Emrah Karatepe
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Cansu Bolcan
Tarih
:
20 Mart 2018, Salı 14:37
Okunma
:
1.312 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları