Beykent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beykent Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 5. Sınıf English Street Etkinliği
Beykent Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 5. Sınıf English Street Etkinliği Beykent Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 5. Sınıf English Street Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beykent Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 5. sınıf öğrencileri English Street etkinliği yaptı.

Beykent Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 5. sınıf öğrencileri English Street etkinliği kapsamında Jack & The Beanstalk kitabını okudular, daha öncesinde hazırladıkları "What Is The Reading For Me?" adlı videolarını izlediler ve İngilizce tekerlemelerini okudular. English Street Etkinliği; öğrencilerin İngilizce'yi farklı konularda gösteri, drama, şiir, okuma ve tekerleme gibi etkinliklerle pekiştirerek kullanmalarını amaçlar.

İlk olarak 5A sınıfından Sahra Yüksekdağ, 5B sınıfından Batuhan Özata, 5C sınıfından Fensur Uğurlu müzik eşliğinde Jack & The Beanstalk kitabını sırasıyla okudular. Sonrasında 5A sınıfından İpek Özdemir, Saliha Asya Başıbüyük, Ahmet Şükrü Gürbüz, 5B sınıfından Irmak Ekin Kaytanoğlu, Eylül Şahin, Ahmet Bera Yürük, 5C sınıfından Kevser Özer, Muhammed Fazıl Koru ve Emir Can Çakır'ın önceden hazırlamış oldukları videoları izlediler. Son olarak 5A sınıfından Halil Adal, Sahra Yüksekdağ, Ahmet Şükrü Gürbüz, 5B sınıfından Nefes Naci Bayşu, Melike Zeynep Kayaer, Ekinsu Arslan, 5C sınıfından ise Kevser Özer, Muhammed Fazıl Koru ve İlhan Türkel ezberledikleri İngilizce tekerlemeleri okuyarak keyifli vakit geçirdiler.

English Street etkinliğinin sonunda İngilizce Zümresi tarafından belirlenen öğrencilere sertifikaları verildi. 5A sınıfından Sahra Yüksekdağ, Halil Adal, İpek Özdemir, 5B sınıfından Nefes Naci Bayşu, Ahmet Bera Yürük, Batuhan Özata ve 5C sınıfından Fensur Uğurlu, Kevser Özer ve Muahmmed Fazıl Koru'ya ödülleri takdim edildi. 

Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.


Haber
:
Emrah Karatepe
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Özcan Doğan
Tarih
:
06 Aralık 2016, Salı 17:37
Okunma
:
2.608 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları