Beykent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beykent Okyanus Koleji Öğrencilerinden Öğretmenler Günü Süprizi
Beykent Okyanus Koleji Öğrencilerinden Öğretmenler Günü Süprizi Beykent Okyanus Koleji Öğrencilerinden Öğretmenler Günü Süprizi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beykent Okyanus Koleji Ortaokulu öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmenlerine sürpriz bir program düzenledi.

Beykent Okyanus Koleji öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne öğretmenlerinin gününü kutlayarak başladılar. Ardından konferans salonunda 6-A sınıfı öğrencileri öğretmenlerine hazırladıkları tiyatro gösterisini sergileyip şiirler okudular. Emekli bir öğretmenin anısını anlatan videoyu izleterek duygusal anlar yaşattılar. 5. Sınıf öğrencilerinden Hasan Der ve Yaşar Efe Bombom hazırladıkları slayt gösterisini sundular. Program sonunda öğretmenler öğrencileri ile müzik eşliğinde dans ederek fotoğraf çekildiler.

Öğretmenlerimize bir sürpriz de Görsel Sanat Öğretmeni Busem Yağaroğlu’nun öğretmenler için hazırladığı panolardaki öğretmen karikatürleri ve öğrencilerin öğretmenlerine yazıları oldu. Bu güzel günü anlamlı kılan tüm öğrencilerimize ve Busem öğretmenimize emeklerinden dolay teşekkür ediyoruz.

Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç öğretmenlerimizdir. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.


Haber
:
Emrah Karatepe
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
özlem kurhan
Tarih
:
25 Kasım 2015, Çarşamba 23:54
Okunma
:
2.191 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları