Beykent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beykent Okyanus Koleji Öğrencileri Tüyap Kitap Fuarı’nda
Beykent Okyanus Koleji Öğrencileri Tüyap Kitap Fuarı’nda Beykent Okyanus Koleji Öğrencileri Tüyap Kitap Fuarı’nda
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beykent Okyanus Koleji Ortaokul öğrencileri 12 Kasım 2015 Perşembe günü Türkçe öğretmenleri ve danışman öğretmenleri eşliğinde TÜYAP Kitap Fuarı’nı ziyaret etti.

Beykent Okyanus Koleji ortaokul öğrencileri 12  Kasım 2015 Perşembe  günü Türkçe öğretmenleri ve danışman öğretmenleri eşliğinde TÜYAP Kitap Fuarı’nı ziyaret etti.

Birçok eğitim süreci  geçiren öğrencilerin en kolay ve en etkili öğrenme yollarından biri de okumadır. Okuma alışkanlığına sahip öğrencilerin her alanda daha avantajlı olduğu muhakkaktır. Bu alışkanlığın kazanılması kişinin kendisine bağlıdır. Bu hedefle Okyanus Kolejinin her yıl düzenlediği TÜYAP Kitap Fuarı gezisinde öğrenciler standları dolaşarak kitapları inceleme, yazarlarla tanışma, aldıkları kitapları yazarlara imzalatma , söyleşilere katılma ve  okuma etkinliği yapma fırsatı buldular.

Öğrencilere okuma alışkanlığıyla birlikte özgüvenlerini artırma, düşünce ufkunu geliştirme,kelime dağarcıklarını zenginleştirme, hitap ve anlama seviyelerini yükseltme, kalıcı öğrenme yaşatma hedeflenen davranışlardan bazılarıdır.


Haber
:
Emrah Karatepe
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
SERCAN GÖRÜNMEZ
Tarih
:
25 Kasım 2015, Çarşamba 13:48
Okunma
:
1.429 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları