Beykent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beykent Okyanus Koleji'nde Velilere "Benego Öğrenme Modeli" Semineri
Beykent Okyanus Koleji'nde Velilere "Benego Öğrenme Modeli" Semineri Beykent Okyanus Koleji'nde Velilere "Benego Öğrenme Modeli" Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beykent Okyanus Koleji’nde 20 Kasım 2015 Cuma günü saat 17:30'da Dr. Halil İbrahim Erden'in katılımıyla Ortaokul velilerine yönelik "Benego Öğrenme Modeli" Semineri düzenledi.

Beykent Okyanus Koleji’nde 20  Kasım 2015 Cuma günü 17:30 da  Dr. Halil İbrahim Erden'in katılımıyla Ortaokul velilerine yönelik "Benego Öğrenme Modeli" semineri düzenledi. BENEGO Ortaokul Öğrenme Modeli testi ile çocuğu ilkokulda okuyan ebeveynlerin, çocuklarının öğrenme modellerini tanımalarına, onların etkili ve kolay öğrenmelerine yardımcı olmalarını sağlamaya yönelik bir test.

Velilere öğrencilerin öğrenme modeli testi yapılıp sonuçları dağıtılarak, öğrenme modelleri hakkında detaylı bilgi verildi. Daha sonra Dr. Halil Erden, veli tutumlarını, çalışma alışkanlıklarını ve örnek olayları anlatarak sunumunu bitirdi. Erden seminer sonunda velilerin sorularını da yanıtladı. Semineri çok faydalı bulduklarını belirten velilere seminer sonrası katılım sertifikaları verildi.

 


Haber
:
Emrah Karatepe
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
CANSU BOLCAN
Tarih
:
25 Kasım 2015, Çarşamba 22:31
Okunma
:
1.498 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları