Beykent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beykent Okyanus Koleji'nde “Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün” Sempozyumu
Beykent Okyanus Koleji'nde “Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün” Sempozyumu Beykent Okyanus Koleji'nde “Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün” Sempozyumu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beykent Okyanus Koleji'nin "Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün” projesi kapsamında 29 Aralık 2015 Salı günü düzenlediği sempozyuma, çeşitli meslek gruplarından uzman veliler katılarak sunum yaptılar.

Beykent  Okyanus Koleji'nin "Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün” projesi kapsamında 29 Aralık 2015 Salı günü saat 12:00'de düzenlediği sempozyuma, çeşitli meslek gruplarından uzman veliler katılarak sunum yaptılar.

Sempozyumda Mimarlık alanında Hatice Rençber, Basketbol anterönürü Ozan Uzel, Hemşirelik alanında Firuze Katı ve TFF Hakemlerimizden Mustafa İspiroğlu meslekleri hakkında öğrencilere bilgiler verdiler.

Veliler hazırlamış oldukları sunumlar, broşürler, videolar ve yanlarında getirmiş oldukları materyallerle sempozyuma katkıda bulunurken, sempozyuma katılan öğrenciler de meslekler hakkında bilinmeyen bilgilere sahip oldular.

Öğrencilerden Hayal Ettikleri Meslekler İle İlgili Sorular

Öğrencilerimiz etkili ve verimli bir gün geçirirken, ilerde seçebilecekleri meslekler hakkında velilere sorular yönetti. Akıllarına takılan sorular hakkında bilgi alma fırsatı bulan öğrenciler bu tür projelerin devam etmesini istediklerini belirterek memnuniyetlerini dile getirdiler.

 


Haber
:
Emrah Karatepe
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
ÖZLEM KURHAN
Tarih
:
01 Ocak 2016, Cuma 15:57
Okunma
:
1.481 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları