Beykent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beykent Okyanus Koleji 7. Sınıfların Münazara Heyecanı
Beykent Okyanus Koleji 7. Sınıfların Münazara Heyecanı Beykent Okyanus Koleji 7. Sınıfların Münazara Heyecanı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beykent Okyanus Koleji Ortaokul 7. sınıf öğrencileri arasında 17 Kasım 2015 Salı günü Türkçe öğretmenleri ve danışman öğretmenleri eşliğinde konferans salonunda münazara yarışması yapıldı.

Türkçe zümresinin düzenlenmiş olduğu münazara yarışmasında savunulan konu “Mesleğinizi Seçerken Kazanacağınız Paraya Göre Mi, Yeteneklerimize  Göre Mi Seçim Yapmalıyız?” konusuydu.

 

Münazara yarışması ile öğrencilere  konuşma, düşünme becerilerini kazandırmak, demokratik bir ortamda  demokratik bir şekilde tartışma becerilerini geliştirmek, saygılı dinleme özelliklerini güçlendirmek hedeflenmiştir.

Öğrencilerin düşüncelerini savunma, görsellerden yararlanma,  Türkçeyi etkili ve doğru kullanma, tezini savunma becerilerinin  gelişmiş olması öğrencilere puan kazandırdı. Yarışmayı  “Mesleğimizi  Seçerken Yeteneklerimize Göre Seçim Yapmalıyız” konusunu savunan öğrenciler kazandı. Kazanan öğrenciler 7-A sınıfından Nursemin Demirel, Emre Erol,Fatma Besra Seydaoğlu, Beyza Boztaş Yirmişer Okyanus Puanı ile ödüllendirildi.

 

 

 

 

 

 

 


Haber
:
Emrah Karatepe
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Özlem Kurhan
Tarih
:
25 Kasım 2015, Çarşamba 13:55
Okunma
:
1.921 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları