Beykent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beykent Kampüsünde "Ergenlik Sürecinde Anne-Baba Tutumları" Veli Semineri
Beykent Kampüsünde "Ergenlik Sürecinde Anne-Baba Tutumları" Veli Semineri Beykent Kampüsünde "Ergenlik Sürecinde Anne-Baba Tutumları" Veli Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beykent Okyanus Kolejinde 4 Mart Cumartesi günü saat 11.00' de konferans salonunda Ortaokul Rehberlik birimi tarafından düzenlenen Anne-Baba Okulu Proje kapsamında "Ergenlik Sürecinde Anne-Baba Tutumları" Veli Semineri gerçekleştirildi.

Okyanus Kolejlerinde 4 Mart Cumartesi günü Ortaokul Rehberlik birimi tarafından düzenlenen Anne Baba Okulu Proje kapsamında "Ergenlik Sürecinde Anne- Baba Tutumları" seminerleri gerçekleştirildi. Beykent Kampüsünde NLP Uzmanı ve Öğrenci Koçu Osman GÜLTEKİN'in sunumuyla gerçekleşen seminderde ailelere ergenlik sürecinde çocuklar ile nasıl iletşim kurulması gerektiği, onların fiziksel, duygusal ve kariyer gelişimlerinde nasıl yardımcı olabilecekleri konularında bilgiler verdi. Ailelerin bu dönemde önemli sorumluluk ve görevlerinin olduğu, yanlış aile tutumlarının çocuklar üzerinde olumsuz izler bırakabileceğinin bilgisi verildi. Osman Gültekin, Lider anne baba çarkı kağıdını ailelere dağıttı ve kendilerinin çocukları üzerinde nasıl bir tutum sergilediklerini anlayacaklarını belirtti.

Seminer sonunda velilerin sorularını yanıtlayan Osman Bey'e plaket ve çiçek verildi. Seminere katılan velilerimize ve Osman Bey'e teşekkür ederiz.


Haber
:
Emrah Karatepe
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Nurseren UÇAR
Tarih
:
06 Mart 2017, Pazartesi 11:23
Okunma
:
1.045 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları