Beykent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beykent Kampüsünde 7.Sınıf Velilerine Teog Semineri Düzenlendi
Beykent Kampüsünde 7.Sınıf Velilerine Teog Semineri Düzenlendi Beykent Kampüsünde 7.Sınıf Velilerine Teog Semineri Düzenlendi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beykent Okyanus Kolejinde 25 Şubat Cumartesi günü saat 14:00'te 7.Sınıf velilerine Teog bilgilendirme semineri yapıldı.

Beykent Okyanus Kolejinde 25 Şubat Cumartesi günü saat 14:00'te Ortaokul Rehberlik Öğretmeni Ali İLKBAHAR tarafından 7.Sınıf velilerine teog sınav sistemi ve 27 Şubatta başlayacak teog programı hakkında bilgilendirme semineri yapıldı. Rehberlik Öğretmeni 8.Sınıfta Teog sürecinin işleyişini ve sınavların nasıl gerçekleştiğini tüm detayları ile velilere anlattı. 

27 Şubat - 23 Haziran Teog Programı

7.Sınıf öğrencilerin teog sınavına erken adapte olmaları ve başarılarını  yükseltmek adına teog programına başlayacaklar. 2 aşamada gerçekleşecek olan programın 1. aşamasında hafta içinde bir ders saatlerinde teog konuları işleyecekler. 2.Aşamada ise 12 Haziran- 23 Haziran arasında öğrenciler günde 8 saat ders alarak Kasım ayına kadar görecekleri teog konularını öğrenmiş olacaklar. Program boyunca öğrenciler derslerde konu anlatımı,konu pekiştirme etkinlikleri,kazanım pekiştirme testleri ve Kasım TEOG deneme sınavları olacaklar.

Seminerde 8.Sınıf öğrencilerinin  teog sürecinde idare-öğretmen-veli ve rehberlik öğretmenlerinin işbirliği ile sınavlara hazırlandığı, öğrencilerin  sıfırlama etütlerinin, doğru çoğaltım tablosunun, test takip çizelgelerinin , kişiye uygun ders çalışma programlarının hazırlandığı ve sınav kaygısına yönelik motivasyon çalışmalarının yapıldığı anlatıldı.

Seminer sonunda velilerin sorularını cevaplayan rehberlik öğretmeni katılım gösteren velilere teşekkür etti.


Haber
:
Emrah Karatepe
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Cansu BOLCAN
Tarih
:
27 Şubat 2017, Pazartesi 11:40
Okunma
:
1.119 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları