Beykent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beykent Kampüsü Ortaokulunda Funday Etkinliği
Beykent Kampüsü Ortaokulunda Funday Etkinliği Beykent Kampüsü Ortaokulunda Funday Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
12 Mayıs Cuma günü Beykent Okyanus Koleji konferans salonunda düzenlenen İngilizce FUNDAY gösterisinde 5. Sınıf öğrencileri yıl boyunca öğrendikleri İngilizceyi sanatla birleştirerek velilerine görsel bir show sundular.

Beykent Okyanus Koleji Ortaokul öğrencileri 12 Mayıs 2017 Cuma gününü "Funday" olarak ilan ettiler. Yabancı diller bölümünün düzenlemiş olduğu bu özel günde, yıl boyunca eğitim-öğretim müfredatını takip eden öğrencilerin yorgunlukları, velilerinin yoğun ilgisi ile son buldu. Öğrencilerin yıl boyu edindikleri dil eğitimlerini, İngilizce öğretmenleri; Hazal Altın, Ayşen Civaş, Eda Ergin ve zümre başkanı Özlem Parlar tarafından hazırlanan "Couch Potatoes" adlı tiyatroyu sergileyerek sahneye taşıdılar ve böylelikle sahne tozunu yutmuş oldular. Birbirinden eğlenceli müzikler ve danslarla birleştirilen tiyatro velilerin izlerken eğlenmesinin yanı sıra öğrencilerin de kendilerine olan güvenlerinin artmasına sebep oldu.

Gösteri, öğrencilerin son olarak "When I'm Gone" şarkısıyla, annelerine hazırladıkları "Anneler Günü" sürpriziyle ve fotoğraf çekimleriyle son buldu.


Haber
:
Emrah Karatepe
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
nurseren
Tarih
:
22 Mayıs 2017, Pazartesi 12:03
Okunma
:
1.464 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları