Beykent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beykent Kampüsü Ortaokul Kademesi İngilizce Debate Yarışmasında
Beykent Kampüsü Ortaokul Kademesi İngilizce Debate Yarışmasında Beykent Kampüsü Ortaokul Kademesi İngilizce Debate Yarışmasında
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
10 Nisan Pazartesi günü Beykent Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 7.sınıflar arasında İngilizce Münazara yarışması düzenlendi.

10 Nisan Pazartesi günü Beykent Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 7.sınıflar arasında İngilizce Münazara yarışması düzenlendi.

Konu başlığı "Teknolojinin Avantajları ve Dezavantajları" olan münazarada 7-A ve 7-B şubelerinden belirlenen öğrenciler kendi konularını İngilizce cümle yapılarını kullanarak savundu ve karşı tarafın fikirlerini kanıt ve örneklerle çürütmeye çalıştılar. İngilizce zümresi tarafından düzenlenen bu yarışma; öğrencilerin İngilizce dil ve becerilerini geliştirmelerine yardımcı olurken aynı zamanda öğrencilerin topluluk önünde fikirlerini savunmaları sayesinde de öz güvenlerine katkı sağlamıştır. Münazaranın bitiminde İngilizce zümresinin oluşturduğu jüri oylamaları kontrol edilerek en yüksek puanı alan grup belirlenmiş ve kazanan grup; Esma Naz Köse, Sena İspiroğlu, Serem Nisa Karaca, Semih Sarısoy ve Salih Sevilmiş isimli öğrencilerin bulunduğu 7-A sınıfı seçilmiştir. Kazanan gruba ödül olarak hediye Okyanus Puanlarının verilmesinin ardından öğrenciler öğretmenleri ile fotoğraflandırılmıştır.

Yarışmadaki emeklerinden dolayı tüm öğrencilerimizi ve başta İngilizce zümresi olmak üzere tüm öğretmenlerimizi tebrik ederiz.


Haber
:
Emrah Karatepe
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Nurseren Uçar
Tarih
:
12 Nisan 2017, Çarşamba 10:04
Okunma
:
1.381 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları