Beykent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beykent Kampüsü Ortaokul Kademesi 6. Sınıflar 'Quiz Show' Etkinliğinde
Beykent Kampüsü Ortaokul Kademesi 6. Sınıflar 'Quiz Show' Etkinliğinde Beykent Kampüsü Ortaokul Kademesi 6. Sınıflar 'Quiz Show' Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beykent Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 6. sınıf öğrencileri, İngilizce öğretmenleri Ayşen Civaş, Hazal Altın, Eda Ergin ve İngilizce Zümre Başkanı Özlem Parlar gözetiminde ‘Quiz Show’ etkinliğini gerçekleştirdiler.

Beykent Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 6. sınıf öğrencileri, İngilizce öğretmenleri Ayşen Civaş, Hazal Altın, Eda Ergin ve İngilizce Zümre Başkanı Özlem Parlar gözetiminde ‘Quiz Show’ etkinliğini gerçekleştirdiler.

Her bir grubun 4 kişiden oluştuğu Quiz Show’da toplamda 4 grup oluşturuldu. Etkinlikte; Matematik, Türkçe, Fen, Sosyal ve İngilizce branşlarından olmak üzere toplam 25 soru soruldu. Etkinlik öncesi öğretilen İngilizce akademik terimlerin etkinlik sırasında pratiğe dökülmesi sağlandı.

Okulun konferans salonunda gerçekleşen bu etkinlikte öğrenciler hem bildiklerini pratiğe döküp hem de farklı kategorilerdeki soruları cevaplamaya çalışarak eğlenmeleri sağlanmıştır. Etkinlik renkli görüntülerden oluşan fotoğraf çekimi ve ödül töreniyle son bulmuştur. Kazanan takımdaki her öğrenciye 30 Okyanus puanı hediye edilmiştir.

10 Nisan Pazartesi günü yapılan Quiz Show’da yer alan öğrenciler sırasıyla;

1. Grup; Emre Aksöz, Nehir Akbaş, Burç Kahya, Azra Hekimoğlu.

2.Grup; Bilal Abdulhakim, Gizem Akan, Berfin Şen, Muhammed Yusuf Ünal.

3. Grup; Yusuf Bilen, Gülmina İlçin, Yağmur Gül, Berat Makar.

4.Grup; Efe Furkan Çakır, Çağla Işıldak, Metehan Öğretmenoğulları, Sacide Öner olmuştur.

Yarışmayı kazanan öğrencilerimiz ise 2. Grupta yer alan Bilal Abdulhakim, Gizem Akan, Berfin Şen ve Muhammed Yusuf Ünal olmuştur.

Etkinliğe katılan tüm 6. sınıf öğrencilerimizi tebrik eder, kazanan grubumuzdaki öğrencilerimizin başarılarının devamını diler ve bu öz güvenin daimi olmasını dileriz.

 


Haber
:
Emrah Karatepe
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
nurseren
Tarih
:
11 Nisan 2017, Salı 16:31
Okunma
:
2.274 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları