Beykent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 8. Sınıf Öğrencilerimizin Mezuniyet Heyecanı
8. Sınıf Öğrencilerimizin Mezuniyet Heyecanı 8. Sınıf Öğrencilerimizin Mezuniyet Heyecanı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beykent öğrencileri mezuniyet sevinci yaşadılar.

Beykent Okyanus Koleji 8. sınıf öğrencileri 14 Haziran Salı günü, okulumuzun konferans salonunda aileleri ve öğretmenlerinin katılımı ile mezuniyet ve kep atma töreninde buluştular.

Programa saygı duruşu sonrası İstiklâl Marşımızın okunmasıyla başlandı. Okul müdürü Emrah KARATEPE'nin öğrencilerin sevinçlerini ve heyecanlarını paylaşmak adına yaptığı açılış konuşmasının ardından okulu birincilikle tamamlamış öğrencimiz Batoul SANNAH mezunlarımız adına hazırladığı konuşmasını yaptı.

Programa 8. sınıf mezunlarımız ve onlara mezuniyet belgelerini vermek için tüm öğretmenlerimizin sırayla sahneye davet edilmesiyle devam edildi. Öğretmenlerinin elinden tek tek mezuniyet belgelerini alan mezunlarımızın ve onları izleyen ailelerinin sevinçleri ve heyecanları görülmeye değerdi.

Program öğrencilerin havaya keplerini atmalarıyla son buldu. Program sonrası isteyen velilerimiz öğrenci ve öğretmenlerle fotoğraf çektirerek bu güzel ve anlamlı günü ölümsüzleştiler.

Mezunlarımıza lise ve daha sonraki hayat serüveninde başarılar dileriz. Emeklerinden ötürü tüm velilerimize ve öğretmenlerimize de teşekkür ederiz.


Haber
:
Emrah Karatepe
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Nurseren Uçar
Tarih
:
15 Haziran 2016, Çarşamba 12:05
Okunma
:
1.916 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları