Beykent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 6. Sınıf Öğrencileri ile Gerçekleştirilen İngilizce 'Gelecekteki Mesleğim' Adlı Etkinlik
6. Sınıf Öğrencileri ile Gerçekleştirilen İngilizce 'Gelecekteki Mesleğim' Adlı Etkinlik 6. Sınıf Öğrencileri ile Gerçekleştirilen İngilizce 'Gelecekteki Mesleğim' Adlı Etkinlik
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beykent Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 6. sınıf öğrencileri ile 29 Mart Perşembe günü "My Dream Job" (Hayalimdeki Meslek) adlı İngilizce etkinlik gerçekleştirildi. 

Beykent Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 6. sınıf öğrencileri ile 29 Mart Perşembe günü "My Dream Job" (Hayalimdeki Meslek) adlı İngilizce etkinlik gerçekleştirildi. 

İngilizce zümresi öğretmenlerinden Eda Ergin ve Hazal Altın'ın hazırladığı bu etkinlik için; 6A ve 6B öğrencileri, İngilizce kur sınıflarında, seçtikleri mesleklere uygun kıyafetler giyerek, ileride olmayı hedefledikleri meslekleri kendi kurdukları İngilizce cümleler ile arkadaşlarına ve öğretmenlerine sundular. Müfredat konularının pekiştirilmesini sağlayan bu etkinlik aynı zamanda öğrencilerin hayallerini arkadaşları ile paylaşmalarına olanak sundu ve İngilizce olarak kendilerini ifade etme yetilerine de katkı sağladı. İngilizce'nin yaşayarak öğrenildiğini savunan Okyanus Koleji öğretmenleri, öğrencilerin sınav haftası öncesinde motive olmaları için bu etkinliği düzenlediler. Öğretmenler, etkinlik boyunca öğrencilerin çeşitli fotoğraf ve videolarını çektiler.

Öğrencilerimizin başarılarının devamını diler, hedeflerine ileride ulaşmalarını temenni ederiz.

 


Haber
:
Emrah Karatepe
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Eda Ergin, Hazal Altın
Tarih
:
29 Mart 2018, Perşembe 12:55
Okunma
:
1.241 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları