Beykent Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Beykent Okyanus Koleji Okul Öncesi Gökkuşağı Grubu Öğrencileri Türkçe Dil Etkinliğinde Gökyüzü ve Gece-Gündüz etkinliğini gerçekleştirdi.
Beykent Okyanus Koleji Okul Öncesi Gökkuşağı Grubu Öğrencileri Türkçe Dil Etkinliğinde Gökyüzü ve Gece-Gündüz etkinliğini gerçekleştirdi. Beykent Okyanus Koleji  Okul Öncesi Gökkuşağı  Grubu Öğrencileri Türkçe Dil Etkinliğinde  Gökyüzü ve Gece-Gündüz etkinliğini gerçekleştirdi.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beykent Okyanus Koleji Okul Öncesi Gökkuşağı Grubu Öğrencileri Türkçe Dil Etkinliğinde Gökyüzü ve Gece-Gündüz etkinliğini gerçekleştirdi.

Öğrencilerle gece ve gündüz gökyüzünde gördüğümüz nesneler hakkında sohbet edildi.Bir günün 24 saat olduğunu Dünyanın kendi etrafında döndüğünde gece ve gündüzü oluşturduğu deney yöntemi ile anlatılarak çocuklardan dünya ve güneş olmaları istenildi.Dünya ve güneş olan çocuklar sözel yönergeleri yerine getirerek öğrendikleri bilgileri pekiştirmiş oldular.Daha sonra Gökyüzü parmak oyunu ve uzaylılar şarkısını öğrenen minikler etkinliklerini keyifli bir şekilde sonlandırdılar.


Haber
:
Hatice Alsan
Editör
:
Hatice Alsan
Fotoğraf
:
Hatice Alsan
Tarih
:
08 Ocak 2019, Salı 16:11
Okunma
:
1.038 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları