Beykent Okyanus Koleji Okul Öncesi Gökkuşağı Grubu öğrencileri aile katılımı etkinliğinde ''Küflenen Elma Deneyi'' isimli etkinliğini Esma Akbaba’nın annesi Hilal Akbaba rehberliğinde yaparak, etkinlik sırasında küflenmiş elmayı incelediler. Bu etkinlikte öğrenciler; elmayı dışarıda bırakırsak elmanın çürüyeceğini ve bu yüzden meyveleri buzdolabında muhafaza etmemiz gerektiğini aynı zamanda elmayı ikiye böldüğümüzde hemen tüketmezsek elmanın oksijenle temasa geçtiğinde karardığını, bu sebeple meyveleri hemen tüketmemiz gerektiğini görerek ve yaşayarak öğrenme fırsatı yakaladılar. Daha sonra elmalarına limon sıkarak elmanın kararmasını önlediğini öğrendiler.Öğrenciler etkinlik sonunda elmalarını afiyetle yediler.
Siz değerli velimize katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederiz.
Haber | Hatice Alsan | |
Editör | Hatice Alsan | |
Fotoğraf | Hatice Alsan | |
Tarih | 13 Kasım 2019, Çarşamba 10:51 | |
Okunma | 751 defa okunmuş |
Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?