Beykent Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Beykent Okyanus Koleji'nde İlkokula Hazırlık Semineri
Beykent Okyanus Koleji'nde İlkokula Hazırlık Semineri Beykent Okyanus Koleji'nde İlkokula Hazırlık Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beykent Okyanus Kolejinde 03 Aralık 2015 Perşembe günü saat 17.30’da Okul Öncesi velilerine ilkokul süreci hakkında bilgilendirme semineri yapıldı.

Seminerde okul müdürümüz Fırat Halli ve ilkokul psikoloğumuz Berat Cümbüş ilkokul oryantasyon süreci hakkında bilgi verdiler. İlkokul erken hazırlık dönemi ve bu süreçte aileye düşen görevler üzerine konuşmalar yapıldı.

İlköğretim çocuğun bilgi, beceri kazandığı ve hayata hazırlandığı bir dönem olmakla birlikte; çocuğun farklı bir sosyal çevre ile karşılaştığı andır. Çocuklar bu çevreye uyum sağlamak durumunda. Uyum sağlamak amacıyla bu sosyal çevre ile etkileşime girmekteler.

Okulumuz, Anaokulu deneyimlerini ilkokul oryantasyon süreciyle birleştirerek, ilkokulda karşılaşacakları ve kazanacakları hakkında donanıma sahip çocukların bu süreçle başa çıkma becerilerini kazanmış olmalarını hedeflenmektedir.

Yapılan erken oryantasyon süreci ile öğrencinin, okulu tanımasına, okuldaki geçerli davranış kalıplarını öğrenmesine ve okula uyum sağlamasına yardımcı olur.


Haber
:
Fırat Halli
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
ÖZLEM KURHAN
Tarih
:
11 Aralık 2015, Cuma 09:38
Okunma
:
2.224 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları