Beykent Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Beykent Okyanus Koleji'nde "Benego Dikkat Semineri"
Beykent Okyanus Koleji'nde "Benego Dikkat Semineri" Beykent Okyanus Koleji'nde "Benego Dikkat Semineri"
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beykent Okyanus Koleji'nde 27 Kasım 2015 Cuma günü Uzman Psikolog Dr. Halil İbrahim Erden’in katılımıyla "Başarının Anahtarı Dikkat ” semineri düzenlendi.

Beykent Okyanus Koleji'nde 20 Kasım 2015 Cuma günü saat 18.00’de Uzman Psikolog Dr. Halil İbrahim Erden’in katılımıyla Okulöncesi ve İlkokul velilerine yönelik “Başarının Anahtarı Dikkat “ semineri düzenlendi.

Seminerde dikkatin ne demek olduğu ve dikkatin önemi  hakkında bilgi veren Halil İbrahim Erden, dikkat türlerinin sosyal yaşantı ve akademik başarıya etkisinden bahsetti. "Dikkat dağınıklığı ve dikkat eksikliği ‘ kavramı üzerinde duran İbrahim Erden, bu kavramın günlük yaşantıda karıştırıldığına vurgu yaptı. Velilerin soruları ile interaktif bir katılım olan seminerde, Erden, velilerin bu gibi durumlara nasıl yaklaşması gerektiği konusunda da bilgi verdi.

"Benego Dikkat Testi" ile veliler, çocuklarının dikkat türleri (genel, sözel, sayısal, görsel, işitsel, kısa süreli, uzun süreli) hakkında ayrıntılı bilgi edinebiliyor. Ayrıca,Benego Testi, öğrencinin dikkatinin ne düzeyde olduğunun belirlenmesi ve bu dikkate yönelik alanların geliştirilmesi için neler yapılabileceği konusunda bilgi sağlıyor.

Seminer bitiminde ise velilere katılımcı sertifikaları verilip, geri bildirim alındı.

 


Haber
:
Fırat Halli
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
ÖZLEM KURHAN
Tarih
:
02 Aralık 2015, Çarşamba 17:00
Okunma
:
2.069 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları