Beykent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Beykent Okyanus Koleji'nde 29 Ekim Kutlaması
Beykent Okyanus Koleji'nde 29 Ekim Kutlaması Beykent Okyanus Koleji'nde 29 Ekim Kutlaması
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 28 Ekim Çarşamba günü Beykent Okyanus Koleji'nde gerçekleşti.

Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan törende, açılış konuşmasını ilkokul müdürü Fırat Halli yaptı. Fırat Halli yaptığı konuşmada "Cumhuriyet'in anlamı ve önemi" üzerinde durdu. Öğrencilere bu değeri koruma, anlama ve yaşatma mesajını verdi.  Cumhuriyet sunumu ile devam eden kutlamalarda, Türkçe zümresinin hazırladığı "Geçmiş ve Gelecek" adlı oratoryo sergilendi.

Oratoryonun ardından  4.sınıf öğrencisi Sahra Yüksekdağ'ın seslendirdiği "Bayrak" adlı şiir büyük beğeni topladı. Program 2.sınıf öğrencilerinin yöresel kıyafetlerle söylediği "Bir Başkadır Benim Memleketim" adlı şarkı, Türkçe öğretmeni Sercan Görünmez'in "Bir Resim Yap Çocuğum" adlı şiiri, 1.sınıfların şiiri ve  Cumhuriyet Korteji ile son buldu.

Programda ayrıca "Cumhuriyet" konulu şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül verilmesi ve şiirlerinin okunması da yer aldı. Yarışmada 1.olan öğrenci 7.sınıf öğrencilerinden Hamza Uğurlu, 2.olan öğrenci  Hamza Özdemir ve 3. olan öğrenci  5.sınıflardan Selen Ege oldu.  Program sonrasında  ilkokul öğrencilerinin, resim öğretmeni eşliğinde yaptıkları resimlerin sergilendiği "Cumhuriyet Sergisi" gezildi. 


Haber
:
Fırat Halli
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Özlem Kurhan
Tarih
:
04 Kasım 2015, Çarşamba 02:27
Okunma
:
4.069 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları