Beykent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Beykent Okyanus Koleji Eko Okul Sunumları
Beykent Okyanus Koleji Eko Okul Sunumları Beykent Okyanus Koleji Eko Okul Sunumları
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beykent Okyanus Koleji İlkokul öğrencileri, Eko Okul Projesi kapsamında 3-A Sınıf Öğretmeni Songül Çelik tarafından düzenlenen iki günlük eğitim programına katıldılar.

Eğitim ilk olarak, 22 Ekim 2015 Perşembe günü  2, 3 ve 4. sınıflara yönelik olarak gerçekleşti. Program, Eko Okul sorumlusu Songül Çelik’ in açılış konuşmasıyla başladı. Beykent Okyanus Koleji'nin daveti üzerine, Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma Birimi’nden Göksu Gündoğdu’nun sunumuyla devam etti. Çeşitli geri dönüşüm firmalarından gelen mühendislerin de bilgi vermesi üzerine, belediye tarafından getirilen boş bidonlar öğrencilere “atık yağların” toplanması amacıyla dağıtıldı. Daha sonra evlerindeki kullanılmış pilleri getiren öğrenciler, kostümüyle salona gelen “Pil Adam ”dan pil sayısı kadar şeker aldılar.

23 Ekim 2015 Cuma günü yapılan eğitim ise sadece 1. sınıflara yönelik olarak gerçekleşti. 3-A Sınıf Öğretmeni Songül Çelik’ in basit düzeye indirgenmiş olarak hazırladığı sunum dosyasıyla birlikte, “çevreyi koruma” mesajı içeren çizgi filmler ve ilginç geri dönüşüm görselleri, programı daha dikkat çekici hâle getirdi. Sahneye; canlandırma yapmak  veya Eko Tim öğrencisi olarak arkadaşlarına kendilerini tanıtmak için çıkan öğrenciler, arkadaşları tarafından büyük ilgi gördü. 


Haber
:
Fırat Halli
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Özlem Kurhan
Tarih
:
26 Ekim 2015, Pazartesi 15:45
Okunma
:
1.468 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları