Beykent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Beykent Okyanus Koleji 3.Sınıflar “Mektuplaşma” Etkinliği
Beykent Okyanus Koleji 3.Sınıflar “Mektuplaşma” Etkinliği Beykent Okyanus Koleji 3.Sınıflar “Mektuplaşma” Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beykent Okyanus Koleji 3-A ve 3-B Sınıfı öğrencileri, 08-10 Şubat 2016 tarihleri arasında Türkçe dersi “Mektup ve Zarf Üstü Yazı Yazma” konusunu sınıf dışına taşıyarak, Bursa Ziya Gökalp İlkokulu ve Halkalı Okyanus Koleji İlkokul öğrencilerine mektuplar yazdılar.

Bir önceki sene okul birimlerine mektup yazan öğrenciler, bu kez de öğretmenlerinin belirlediği okulun 3. Sınıf öğrencileriyle mektuplaşmanın keyfini yaşadılar.

Mektuplarına kendi fotoğraflarını da yapıştıran öğrenciler, kurallara uygun yazarak düzgün ve içten cümleler kurmaya gayret ettiler.

3-A Sınıfı öğrencileri, Bursa Ziya Gökalp İlkokulu 3-A Sınıfına mektup yazdılar. Sınıf öğretmeni Songül Çelik’in üniversite stajını yaparken okuttuğu eski öğrencileri ile Beykent Okyanus Koleji’ndeki yeni öğrencilerinin irtibata geçmesi, her iki tarafın öğrencileri açısından son derece heyecanlı bir süreci başlattı.

Ellerine ulaşan mektupları okuyan Ziya Gökalp İlkokulu öğrencileri, Beykent Okyanus İlkokulu öğrencilerine fotoğraf ve videolar göndererek mutluluklarını paylaştılar.

Öğretmenlerin de Eski Öğrencileriyle Buluşma Heyecanı

3-B Sınıfı öğrencileri ise öğretmenleri Özgecan Durdu’nun eski öğrencileri ile irtibata geçmenin heyecanını yaşadılar.

Halkalı Okyanus Koleji İlkokul öğrencileriyle mektuplaşan Beykent Okyanus Koleji 3-B Sınıfı öğrencileri, mektup arkadaşlarından gelecek cevabı sabırsızlıkla beklediler.

Etkinliğin hayata geçirilmesi, Beylikdüzü postane memuru Özlem Hanım’ı çok duygulandırdı. Özlem Hanım’dan gelen, okulu ziyaret talebi de içeren tebrik notunu okuyan 3-A Sınıfı öğretmeni Songül Çelik, etkinliği hayata geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşadı.

Öğrenciler ise geriye güzel hatıralar bıraktılar.


Haber
:
Fırat Halli
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Özgecan Durdu, Songül Çelik
Tarih
:
11 Şubat 2016, Perşembe 17:16
Okunma
:
3.467 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları