Beykent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Beykent Okyanus Koleji 1. Sınıf Öğrencileri Okuyorum Madalyalarını Aldılar
Beykent Okyanus Koleji 1. Sınıf Öğrencileri Okuyorum Madalyalarını Aldılar Beykent Okyanus Koleji 1. Sınıf Öğrencileri Okuyorum Madalyalarını Aldılar
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beykent Okyanus Koleji, 16 Ocak 2016 Cumartesi günü velilerin de katıldığı 1. Sınıf öğrencileri için "Madalya Töreni" düzenledi.

Beykent Okyanus Koleji İlkokul Kademesi ilkokul idareci ve öğretmenleri, dış mekanda düzenlenen haftasonu kahvaltı organizasyonunda öğrenci ve velileri ile buluştu.

Velilerin yoğun katılım gösterdiği organizasyonda kahvaltının ardından, öğretmenlerimiz  tarafından hazırlanan 1. Sınıfların okula başladıkları günden bugüne kadar çekilmiş olan fotolarından oluşan slayt gösterisi sunuldu. Müzik öğretmeninin hazırladığı koro izletildi.

Ardından İlkokul Müdürü Fırat Halli yaptığı konuşmada, öğretmenleri ve öğrencileri tebrik etti. Katılan tüm velilere teşekkür etti, sonrasında sınıf sınıf madalya törenine geçildi.

Bu keyifli etkinliğe katılan velilerimize teşekkür eder, başarılarından dolayı öğrencilerimizi kutlar, hayatları boyunca okuma sevinçlerinin ve heyecanlarının devam etmesini dileriz.


Haber
:
Fırat Halli
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Özlem Kurhan
Tarih
:
28 Ocak 2016, Perşembe 12:00
Okunma
:
1.627 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları