Beykent Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Kariyer Kulüpleri Öğrencileri Organizasyon Yönetimi ve Liderlik Eğitimi'nde
Kariyer Kulüpleri Öğrencileri Organizasyon Yönetimi ve Liderlik Eğitimi'nde Kariyer Kulüpleri Öğrencileri Organizasyon Yönetimi ve Liderlik Eğitimi'nde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Anadolu ve Fen Liselerinde Kariyer Odaklı Yetenek Gelişim Programı uygulayan Okyanus Kolejleri, İstanbul'daki öğrencileriyle Kariyer Kulüpleri temsilcileri ve Okul Meclis başkanlarına yönelik Organizasyon Yönetimi ve Liderlik Eğitimi'ne katıldı.

Nisan ayında Kariyer Kulübü öğrencileri, kulüpleri için birer temsilci seçmişti. Seçilen temsilciler ve okul öğrenci meclisi başkanları 31 Mayıs 2015 Pazar Günü Fatih Okyanus Koleji'nde Organizasyon Yönetimi ve Liderlik Eğitimi'ne katıldı. Gün boyu devam eden eğitimlerde öğrenciler, yönetim ve organizasyon yetkinlikleri kazandıkları keyifli bir hafta sonu yaşadılar.

Öğrenciler Tecrübe ve Eğitim Dolu Saatler Geçirdi

Prof. Dr. Erhan Erkut, öğrencilere 3 farklı oturumda üç önemli başlıkta liseli gençler için hazırladığı özel eğitimi sundu. Sıra dışı sunumu ve etkileyici tarzıyla Prof. Erkut'un verdiği eğitimler Yetkinlik Geliştirme ve Kariyer Planlama, Takım Çalışması, Takım İçinde İletişim başlıklarını taşıyordu. 40 yıllı bulan uluslararası ve akademik yaşantısından kazandığı deneyimi örneklerle paylaşırken öğrenciler keyifli saatler de geçirdiler.

Kariyer Planlama Derneği kurucusu ve bir sosyal girişimci olan Nur Erdem Özeren'in verdiği eğitim ise Kulüp ve Organizasyon Yönetimi başlığını taşıyordu. Ekip dinamiklerini harekete geçirmek, algı yönetmek, bütçe oluşturmak, planlama yapmak, organizasyonların ihtiyaç analizinde nelere dikkat edilmeli gibi konuları etkileşimli bir çalışmayla öğrencilere aktardı.

Öğrenciler Artık Dijital Medyaya Daha Hakim

Sosyal Medya Uzmanı ve Dijital Pazarlama alanında değerli bir isim olan Taner Özçelik, sanal denilen dünyanın gerçeklerinden, etki oluşturmak isteyenlerin dijital ortamı nasıl değerlendirmesi gerektiği konularını ele aldı. Sosyal medya ve blogların kulüp çalışmalarında nasıl etkin kullanılabileceği konusunda öğrencilere öneriler sundu.

Kulüp temsilcileri eğitimde, diğer kampüslerdeki temsilcilerle bir network oluştururken Genel Müdür Yardımcısı Bekir Mazman'la da sohbet etme, projelerini  paylaşma imkânı buldu. Okyanus Kolejleri Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü ve Kariyer Kulübü Moderatörü eğitimciler de öğrencilerin yanındaydı.

Kariyer Kulübü Temsilcileri, 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılına  çalışmaları için katıldıkları  Organizasyon Yönetimi ve Liderlik Eğitiminde aldıkları bilgilerle şimdiden hazır.

Okyanus Kolejleri Öğrencilere İlgilerine Yönelik Kariyer İmkanı Sunuyor

Yetenek olgusunun insan yaşantısındaki etkisinin önemini bilen Okyanus Kolejleri, liselerinde sportif, sanatsal, kültürel yetenek kulüpleri dışında; öğrencilerine yetenek ve ilgilerine göre bir gelecek kurmaları için Kariyer Kulüplerine sahip. Bunlar: Fen Bilimleri Kariyer Kulübü, Hukuk Kariyer Kulübü, Uluslararası İlişkiler Ve Diploması Kulübü, Mimarlık Kariyer Kulübü, İletişim Ve Halkla İlişkiler Kariyer Kulübü, Ekonomi Ve İşletme Kariyer Kulübü, Havacılık Kariyer Kulübü, Sağlık Ve Tıp Kariyer Kulübü, Mühendislik Kariyer Kulübü, Sosyal Bilimler Kariyer Kulübü, Girişimcilik ve İnovasyon Kariyer Kulübü, Yönetim ve Liderlik Kariyer Kulübü,  Psikoloji Kariyer Kulübü. 


Haber
:
Bora Serhat Çelik
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
01 Haziran 2015, Pazartesi 17:31
Okunma
:
2.609 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları