Beykent Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Beykent Okyanus Lise Öğrencilerine "Kariyer Planlama Semineri"
Beykent Okyanus Lise Öğrencilerine "Kariyer Planlama Semineri" Beykent Okyanus Lise Öğrencilerine "Kariyer Planlama Semineri"
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beykent Okyanus Koleji Lise 9. ve 10. sınıf öğrencilerine 22 Nisan 2015 Çarşamba günü saat 14:30'da konferans salonunda “Kariyer Planlama “ semineri yapıldı.

Okyanus Kolejleri Kariyer Kulüpleri Projesi kapsamında Kariyer ve İletişim Eğitmeni Nur Erdem Özeren tarafından öğrencilere Kariyer Planlama ve doğru mesleklerin seçimi hakkında seminer verildi.  Seminerde öğrencilere gelecekte yapacağı meslekte nasıl mutlu olacaklarını, iyi bir mesleğe ulaşabilmek için sadece sınavlarda başarı göstererek ulaşılamayacağını anlattı.

 Bu Tamamen Kişisel Bir Şey: Kariyer!

Nur Erdem Özeren öğrencilere okulda seçmiş oldukları Kariyer Kulüplerini ve Mapp Analiz Testi'nin çok önemli olduğunu kendilerini daha iyi tanımalarında doğru mesleğe ve başarılı bir geleceğe ulaşabileceklerini söyledi.   Lise ve üniversite yıllarında kulüplerde aktif, sürekli yararlı seminerler, projeler ve çalışmalar içerisinde olmaları kariyer gelişimleri açısından önemli olduğunu belirtti.


Haber
:
KAZIM YAKUT
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Nurseren UÇAR
Tarih
:
04 Mayıs 2015, Pazartesi 11:22
Okunma
:
1.548 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları