Beykent Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Beykent Okyanus Koleji Öğrencileri "Yıldız Teknik Üniversitesi'nde"
Beykent Okyanus Koleji Öğrencileri "Yıldız Teknik Üniversitesi'nde" Beykent Okyanus Koleji Öğrencileri "Yıldız Teknik Üniversitesi'nde"
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beykent Okyanus Koleji Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencileri 20 Kasım Cuma günü Yıldız Teknik Üniversitesi'ne gezi düzenledi.

Beykent Okyanus Anadolu Lisesi 20 Kasım Cuma günü 11. Sınıf öğrencilerine yönelik Yıldız Teknik Üniversitesi'ne bir gezi düzenledi. Gezinin amacı 11. sınıf öğrencilerinin üniversiteye hazırlık sürecinde moral ve motivasyonlarının en üst seviyeye çıkarmak, üniversitede ilgi duydukları fakülteleri gezip görmelerini ve bu üniversiteler hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmalarını sağlamak. Başta Mühendislik olmak üzere Eğitim Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulundaki bölümler hakkında  ilgililerden bilgi alan öğrenciler ve öğretmenlerimiz birlikte üniversiteyi gezdi.

Öğrencilerin üniversiteye bakış açısını değiştirmek, hayallerine yakından bakmalarını ve yaşamalarını sağlamak, moral ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla yapılan bu gezilerin bir sonraki adresi ise Marmara Üniversitesi olacak.

 


Haber
:
Ümit Dündar
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
ÜMİT DÜNDAR
Tarih
:
25 Kasım 2015, Çarşamba 21:57
Okunma
:
2.651 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları