Beykent Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Beykent Okyanus Koleji'nde "İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif’i Anma Töreni" Yapıldı
Beykent Okyanus Koleji'nde "İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif’i Anma Töreni" Yapıldı Beykent Okyanus Koleji'nde "İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif’i Anma Töreni" Yapıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beykent Okyanus Koleji'nde 11 Mart 2016 Cuma günü düzenlenen " İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif’i Anma Töreni", bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

 Günün anlam ve önemini belirten konuşma müdürümüz Kazım YAKUT tarafından  yapıldı. Ardından öğrencilerimize “Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı” konulu sinevizyon gösterisi sunuldu. Belgeselde Mehmet Akif Ersoy’un hayatı, eserleri, İstiklal Marşı’nın yazılış öyküsü ve kabulü ile ilgi bilgiler verildi.

10/B sınıfı öğrencilerinden Ayşegül Yılmaz ‘’Bayrak’’ adlı şiiri okuyarak hepimize duygulu anlar yaşattı. Daha sonra arkadaşlarımızın hazırladığı “İstiklal Marşı Nasıl Yazıldı” adlı piyes çalışmasını izledik.  Ardından 11/A sınıfı öğrencisi Emrecan Çankaya ‘’Bir Bayrak Rüzgar Bekliyor’’ adlı şiiri okuyarak programımızı tamamladı.  


Haber
:
KAZIM YAKUT
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Nurseren Uçar
Tarih
:
17 Mart 2016, Perşembe 12:16
Okunma
:
1.646 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları